Begėdis apgavikas su 65 metų japone susipažino birželį instagrame. Netrukus iš jo pusės pasipylė meilės pažadai: esą, kai tik pora susitiks gyvai, jis galvos iš meilės netekusią naivuolę ves.

Porelė reguliariai susirašinėjo japoniška pokalbių programėle LINE. Rusijos kosmonautas apsimetėlis aukai porino, kad „nori pradėti naują gyvenimą Japonijoje“. Ir, žinoma, „sakiau jau tūkstantį kartų, bet to negana – kartosiu be paliovos: aš tave myliu“.

Tik tai meilei šis tas trukdė. Tokia menka smulkmenėlė, nes vyras, esą, įstrigęs kosmose, o sugrįžti į gimtąją planetą labai jau brangus malonumas.

Apsimetėlis kosmonautas aukai pasakojo esantis Tarptautinėje kosminėje stotyje, reguliariai savo instagramo paskyroje skelbė bendro pobūdžio kosmoso nuotraukas, taip grįsdamas savo melą.
Vyras tikino: tam, kad galėtų iš kosmoso sugrįžti į Japoniją ir versti savo mylimąją, jam reikia susimokėti didžiulius nusileidimo mokesčius, ką jau kalbėti apie būtinybę iš kažkur gauti jį į Žemę sugrąžinsiančią raketą.

Naiviai tikėdama, kad sutiko savo gyvenimo meilę, moteris savo būsimajam sužadėtiniui penkiomis dalimis nuo rugpjūčio 19 iki rugsėjo 5 dienos iš viso „į kosmosą“ pervedė apie 4,4 mln. jenų (apie 30 tūkst. eurų).

Nepaisant tokios dosnios investicijos į tariamą meilę, sukčiui buvo vis negana, tad galiausiai jo aukai kilo įtarimų ir ji kreipėsi į policiją, kuri dabar ir atlieka tyrimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)