„TikTok“ platformoje moteris pasidalino vaizdo įrašu, kuriame pasirodo natūrali, o tada po dramatiško pokyčio. Įrašas peržiūrėtas daugiau nei du milijonus kartų.

Prieš makiažą moteris atrodo kaip įprasta moteris – natūralus veidas, surišti plaukai, ji dėvi languotus kasdienius marškinius. Netrukus galima pamatyti, kaip Chloe atrodo su makiažu – deivės oda, dirbtinės blakstienos, matinės lūpos ir juoda prigludusi suknelė.

Žmonės atkreipia dėmesį, kad po transformacijos Chloe veidas atrodo akivaizdžiai jaunesnis, tad atsirado teigiančių, kad čia ne tas pats asmuo.


Vienas komentaras teigia: „Čia du skirtingi žmonės, taškas“.

Kitas komentatorius pridūrė: „Čia motina ir dukra, ne kitaip“.

Trečias neslėpė nuostabos: „Čia juk tavo motina!“.

Ankstesniuose vaizdo įrašuose Chloe atskleidė, kaip jai pavyksta taip paprastai atjaunėti. Pasirodo, jos jaunystės paslaptis – veido juosta. Moteris parodė, kaip naudoja šią priemonę skruostikauliams, ji padeda juos akimirksniu paryškinti.

Ji taip pa pasidalino įrašu, kaip veido juostą panaudoti raukšlių mažinimui oda iškart atrodo lygesnė ir... jaunesnė. Visgi yra skeptikų, netikinčių, kad tokiomis minimaliomis priemonėmis įmanomi tokie pokyčiai.

„Aš toks pasimetęs. Dalis manęs tiki, kad tai įmanoma, o kita mano, kad iš mūsų tyčiojasi mama ir dukra“.

Kitas pakomentavo: „Vis tiek netikiu“.

„Nepasitikiu merginomis palaidais plaukais“, – konstatavo trečias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją