„Laimei, visai nesijaučiu sutrikęs“, – pakomentavo pokštą 26-erių metų Stephenas Garlatta, šių metų balandį vedęs Lauren Bartoli.

Per tradicinę keliaraiščio numovimo užduotį, be kurios dabar beveik neįsivaizduojamos smagios vestuvės, jaunikio bičiulis Austinas Kuentzas sumanė pakeisti nuotaką. Kadangi keliaraiščio numovimas atliekamas užrištomis akimis, S. Garlatta nė neįtarė, kad priešais jį – ne būsima žmona, o draugas. Beje, L. Bartoli šiam pokštui džiaugsmingai pritarė ir pati, tiesą sakant, prisidėjo prie jo realizavimo, rašo „New York Post“.

Minutės trukmės vaizdo įraše matyti, kaip S. Garlatta sėdi ant kėdės užrištomis akimis ir, jam nematant, priešais išdygsta nuotakos suknele vilkintis jo draugas A. Kuentzas. Tikroji nuotaka, L. Bartoli, tuo tarpu stovi šalimais, nekantriai laukdama komiškos atomazgos.

A. Kuentzas kilsteli suknelę iki pat keliaraiščio, o L. Bartoli nieko neįtariančio būsimo vyro ranką nukreipia link draugo kojos. Suradęs keliaraištį, S. Garlatta jį sukanda ir dantimis nusmaukia nuo kojos, kuri, kaip pats galvojo, yra jo mylimosios. Aplinkui susispietę vestuvininkai tuo metu leipsta juokais.


Sugriaudėjus juokui, jaunikis nusiriša akis dengiantį raištį ir tuojau pat suvokia, kas įvyko. Jis nė trupučio nesutrinka ir anaiptol neįsižeidžia, o pats kvatoja net susiriesdamas. Galop jis apkabina išradingą draugą, o vestuvių svečiai pritariamai juokiasi ir ploja.

„Lauren paliepė užsirišti akis ir atsisėsti ant kėdės. Sutrikau, nes nežinojau, ko tikėtis. Buvo man sakiusi, kad nenori tos keliaraiščio numovimo scenos, nes drovisi, todėl pasakiau, kad jos ir neprivalo būti“, – prisimena S. Garlatta.

„Kai pajutau šalia jos suknią, pamaniau, kad vis tik ryžosi“, – pasakoja socialinį tinklą apskriejusio epizodo herojus.

Paklaustas, kaip nepajėgė suprasti, kad tai ne mylimosios koja, S. Garlatta prisipažino buvęs gal kiek per daug įkaušęs, be to, koja nebuvo apžėlusi. Kaip vėliau sužinojo, jo draugas kone 20 minučių darbavosi su skustuvu.

Laimei, pokštas pavyko – visi, įskaitant ir jaunikį, smagiai pasijuokė.

„Mačiau, kad visiems linksma, todėl ir pamaniau, kad tas sumanymas tiesiog puikus“, – sako S. Garlatta.

Sprendžiant iš komentarų, šiai nuomonei pritaria ir „TikTok“ auditorija.

Per vestuves iškrėstas pokštas – tai, pasirodo, dar viena išdaiga šmaikštumu tarpusavyje besirungiančių sutuoktinių repertuare.

„Jei tiktai pasitaiko proga, stengiuosi iškrėsti Lauren kokią nors nepiktą išdaigą, todėl manau, kad tasai pokštas – tai jos revanšas. Na, ką gi – dabar ir aš turėsiu kažką sugalvosi“, – juokauja S. Garlatta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją