Prieš kurį laiką socialiniame tinkle „Facebook“ buvo paskelbtas kvietimas į renginį pavadinimu „Vasaros hit paradas“. Čia, buvo skelbiama, kad pasirodys atlikėjas Radži, Igoris Jarmolenka, Aušrinė (Išdykėlė), Verka Serduchka (parodijos šou), Julian Verdee.

Renginio organizatoriai skelbė, kad vakarėlis – nemokamas, žmonės į jį buvo kviečiami rinktis nuo 19 val.

Buvo skelbiama, kad vakarėlio dalyvių laukia skanus maistas, gera nuotaika ir diskoteka.

Vakarėlis Salotės ežero paplūdimyje

Vis dėlto panašu, kad tokia muzikos šventė džiugino tik į ją susirinkusius dalyvius, šalia esantys žmonės skundėsi dėl keliamo triukšmo. Tai Delfi patvirtino ir Vilniaus apskrities VPK atstovė spaudai.

„Buvo gauti 6 pranešimai, kuriuose teigiama, kad Salotės ežero paplūdimyje vyksta renginys, triukšmas trukdo ilsėtis gretimų namų gyventojams. Pirmas pranešimas gautas 22.05 val., vėliau 22.07 val., 22.08 val., 22.09 val., 22.10 val., 22.27 val. Pareigūnai buvo atvykę į įvykio vietą ir nustatė, kad privačioje teritorijoje vyksta vakarėlis.

Renginio organizatorius, gimęs 1960 metais – įspėtas, jo pažadėta, kad atliekamos paskutinės dvi dainos ir žmonės išsiskirsto. Pareigūnai atvyko į įvykio vietą 22.44 val., po policijos atvykimo daugiau pranešimų negauta“, – sakė Vilniaus apskrities VPK atstovė spaudai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)