Trečiadienį „Today Food“ surengė segmentą su Jenna Bush Hager, kviestiniu laidų vedėju Justinu Sylvesteriu ir svečiu Andy Baraghani, kur trijulė ruošė keptą vištieną.

Segmento metu J. Hager vienu metu uždėjo ranką J. Sylvesteriui ant jo peties, kai ji pasilenkė stebėti maisto ruošimo. Tada laidos vedėja perkėlė ranką ant kito vyro peties, o tuo metu Justinas gūžtelėjo pečiais, tarsi norėdamas nusikratyti nelaukiamas rankas nuo savęs.

Kadangi net ir po šio gesto TV laidų vedėja nenutolo ir išliko labai arti, J. Sylvesteris ją galiausiai tolyn nuo savęs nustūmė ranka, todėl moteris buvo priversta žengti žingsnį toliau.

Tačiau, nepaisant J. Sylvesterio reakcijos, J. Hager ir vėl prisiartino bei šypsojosi į kamerą. Vos po kelių akimirkų J. Sylvesteris ranka dar kartą atstūmė laidos vedėją.

„Ar nori, kad aš eičiau?“ – vienu metu paklausė J. Hager kolegos.

Socialinėje žiniasklaidoje šią akimirką žiūrovai sutiko kupini diskusijų, daugelis kritikavo „Today“ laidos vedėją už tai, kad ji akivaizdžiai nepaisė J. Sylvesterio asmeninės erdvės ribų.

„Tai nėra gerai. Ji akivaizdžiai ignoravo jo „ne“, pažeisdama jo asmeninę erdvę ir ne kartą jį liesdama. Jenna Bush reikia bent jau laikinai nušalinti nuo laidos“, – kartu su klipu rašė autorė Adrienne Lawrence.

Kitas asmuo sakė, kad įrašą buvo „tikrai nepatogu žiūrėti“, ir teigė, jog J. Hager „pakartotinai įsiveržė į erdvę iki tokio taško, kai jos kolega turi tai stabdyti ir tiesiogine to žodžio prasme ją atstumti“.

„Tai velniškai baisu, o ta šypsena pabaigoje rodo, kad ji tiksliai žino, kas vyksta“, – priduriama komentaruose.

„Jam akivaizdžiai nepatogu. Pavyzdžiui, kodėl ji nuolat jį liečia ir patenka į jo erdvę? Visiškai nepriimtina“, – antrino dar vienas internautas.

Nejaukią akimirką galite įvertinti ir patys:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)