Daugelis vienišų žmonių pirmąjį pasimatymą įsivaizduoja vakarieniaujant restorane su keliais gėrimais ir nepatogia diskusija, kas už viską sumokės.

Bet tik ne Amy. Jos potencialūs gerbėjai moka ją nustebinti kur kas ištaigingesniais dalykais. Neretai turtuoliai ją nuskraidina į kitą šalį romantiškam vakarui, skelbia mirror.co.uk.

Moteris prisipažįsta, kad niekada nesusitikinėjo su „eiliniu vyruku“. Paprastai ji renkasi vyresnius vyrus ir vykdomuosius direktorius, kurie turi pakankamai pinigų mėgautis visais gyvenimo malonumais.

Dažniausiai vyrai išleidžia nuo kelių tūkstančių iki 100 tūkst. eurų, kad sužavėtų 26-erių metų amžiaus kelionių nuomonės formuotoją, turinčią savo odos priežiūros gaminių liniją.

Prabangiąsias pramogas sudaro skrydžiai privačiais lėktuvais, pasiplaukiojimai jachtomis, vakarienės prašmatniuose viešbučiuose bei garsiausiuose restoranuose ir netgi bilietai į tokius renginius kaip „Formulės 1“ lenktynės Monake, kur Amy pabuvojo anksčiau šiais metais.

Kanadoje gimusi, bet Londone gyvenanti verslininkė keturioms savaitėms buvo išvykusi į pasimatymą, ji skrido į Monaką, Paryžių, Kanus ir Šveicariją.

Ji yra viena iš moterų, tiksliai žinančių, ko nori iš potencialaus širdies draugo, ir vadovaujasi nauja mada pažinčių srityje, kai žmonės ieško partnerių, galinčių pagerinti jų socialinį statusą ir laisvalaikį.

„Devyni iš dešimties vyrų, su kuriais susitikinėjau, – vykdomieji direktoriai, nes man patinka labai sėkmingi ir finansiškai laisvi žmonės, o vykdomieji direktoriai paprastai turi daugiausia laisvo laiko“, – paaiškino Amy. Ji naudoja programėlę „Seeking“, kurios mėnesinės prenumeratos kaina prasideda nuo 95 eurų.

„Visi jie, žinoma, milijonieriai arba milijardieriai. Jų materialinė padėtis man yra svarbi, bet galiausiai viskas priklauso nuo asmenybės“, – pridūrė ji.

Iš sunkiai dirbančios menininkų šeimos kilusi Amy teigė trokštanti grožio.

„Mano gyvenimo būdą faktiškai sudaro tik nuostabūs ir gražūs potyriai. Mėgstu spontaniškas keliones ir laisvę keliauti nevaržomai. Man patinka susipažinti su kitų šalių kultūra, ir tokie pasimatymai man suteikia galimybę įgyvendinti savo svajones, – pridūrė ji. – Taip pat man patinka prabanga – prabangos prekės, madingi drabužiai. Mane natūraliai traukia kokybiški daiktai. Gyvenu be rūpesčių, labai komfortiškai, patiriu daug nuostabių akimirkų. Būdama su panašiai galvojančiais žmonėmis supratau, kad būtent tokių dalykų noriu savo gyvenime.“

Naudodama pažinčių programėlę, Amy paprastai nurodo tą šalį / vietą, kurią norėtų aplankyti ir pradeda bendrauti su vietos gyventojais, kol tarp jos ir kito „Seeking“ naudotojo užsimezga ryšys arba, pavyzdžiui, jeigu Amy pastebi, kad konkretus naudotojas gali duoti naudingų verslo patarimų.

Labiausiai jai įsiminė pasimatymas Paryžiuje, kur po prabangios vakarienės stebėjo žėrintį Eifelio bokštą. Kitą dieną turtuolis ją nusivedė į Luvro muziejų, o vakare – į operą.

Paprastai Amy renkasi penktąją dešimtį įpusėjusius ar bebaigiančius vyrus. Ji prisipažino, kad visada pirmenybę teikė vyresnio amžiaus vyriškiams, kurie moka ja tinkamai rūpintis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)