Stulbinančios figūros ir fizinio pasirengimo moteris – gyvas įrodymas, kad amžius yra viso labo skaičius. Instagrame brazilę seka per 146 tūkst. žmonių.

Londone gyvenanti ir fitneso močiute pravardžiuojama trenerė naujausiame įraše skelbia vaizdus iš treniruotės Pietų Kensingtono sporto klube, kur mankština visų grupių raumenis.

Paskutinėje nuotraukoje po intensyvios prakaito liejimo sesijos Andrea demonstruoja išryškėjančius bicepsus.

Prie įrašo ji pridėjo: „Jeigu manote, kad neturite laiko sportui, bet giliai viduje suvokiate, kad jums to reikia... Darykite kaip aš . Mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis, dienotvarkė įtempta kaip kokios garsenybės. Ir žinote, ką darau? Miego po tris ar keturias valandas per parą, bet treniruotės tiesiog negaliu praleisti. O jeigu jaučiuosi pavargusi? Na, sportas ir miego trūkumas tikrai daro savo, kartais jaučiuosi išsunkta, pavargusi ir įsitempusi, bet tai kaina, kurią tenka mokėti. Sportas man padeda būti geresne savo pačios versija, treniruotės – mano didžiausias prioritetas.

Fitneso trenerė tikina, kad sportas jos gyvenime užima ypatingą vietą ir už tai ji dėkinga likimui.

„Padaryk ką nors dėl savęs, susikurk savo rutiną ir mėgaukis rezultatais. Jausmas, kurį patirsi, nuostabus, jo už jokius pinigus nenusipirksi“, – sako fitneso močiutė.

Sporto klube trenerė pluša pasipuošusi leopardo rašo sportine liemenėle ir Niujorko „Yankees“ kepurėle. Sekėjai į turinį sureagavo daugybe komplimentų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją