Užsienio žiniasklaida rašo, kad Rustamas Solncevas atskleidė Nikolajaus Baskovo asmeninio gyvenimo paslaptis.

Rusijos tinklaraštininkas R. Solncevas nusprendė „nutekinti“ visą informaciją apie putinisto N. Baskovo asmeninį gyvenimą, skelbia unian.net.

Rusijos žiniasklaidai jis pareiškė, kad N. Baskovas – užkietėjęs homoseksualas ir apie santykius su moterimis akiplėšiškai meluoja.

„Jis nuo pirmųjų dienų palaiko „specialiąją operaciją“. Jeigu anksčiau aš jį tik niekinau, tai dabar niekinu tris kartus labiau! Užtat jam puikiai sekasi, yra tarytum valstybės tarnautojas. Negaliu neutraliai kalbėti apie Baskovą, Doliną, Gazmanovą... Pramogų pasaulis ir nekvaili žmonės gerai žino, kad Nikolajus Baskovas – homoseksualas“, – pareiškė R. Solncevas.

Jis pridūrė, kad Vladimirą Putiną palaikantis dainininkas netgi elgiasi kaip netradicinės orientacijos asmuo.

„Kaip rengiasi, kaip save pateikia, kaip elgiasi scenoje, vakarėliuose, kokios jo manieros... Eilinis vulgarus homoseksualas“, – pažymėjo tinklaraštininkas.

Delfi primena, kad kiek anksčiau N. Baskovas viešai pareiškė pritariąs V. Putino pradėtam karui prieš Ukrainą.

Tai išgirdusi, ukrainiečių laidų vedėja Maša Jefrosinina įrašė jaudinantį kreipimąsi Rusijos žvaigždę.

Priminsime, kad Ukrainos teismas yra leidęs sulaikyti N. Baskovą, kad jam, kaip įtariamajam, būtų parinkta prevencinė priemonė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)