Patikinęs, kad iš tiesų į kavą dedasi majonezo, W. Levisas pademonstravo, kaip atrodo pagal jo firminį receptą paruoštas gėrimas, rašo „The Daily Star“.

Prieš jį pristatydamas 23-ejų metų futbolininkas pasakė: „[Esu] Willas Levisas, puolėjas Kentukio universitetui atstovaujančioje komandoje, garsėju dar ir tuo, kad kartais į kavą įsidedu majonezo.“

Jeigu kas nors pamanė, kad sportininkas juokauja, netrukus gavo įsitikinti, kad klydo – W. Levisas ėmė ir pademonstravo, kaip tokį gėrimą gaminasi. Įsipylęs į puodelį juodos kavos, jis paėmė tūtelę majonezo ir dosnią jo dozę įspaudė į kavą. Tada visa tai sumaišė, kilstelėjo puodelį, tarsi sakydamas „Į sveikatą“, ir gurkštelėjo pasigaminto delikateso.

Sprendžiant iš komentarų, socialinių tinklų auditorijai vaizdo įrašas sukėlė pasišlykštėjimą. „Verčiau nebūtum to daręs“, „Dabar norėtųsi, kad Kentukis šiemet pralaimėtų visas rungtynes“, „Tiesiog šlykštu“, „Na, brol, tai jau nesveika“, – rašė internautai.

W. Leviso tokios reakcijos, reikia pasakyti, nenustebino. Jis dargi kuo ramiausiai paaiškino, kaip užgimė kavos su majonezu idėja:

„Tai nėra kažkas pernelyg išmąstyto. Tai akimirkos idėja. Sykį su mergina pusryčiavome pas Josie. Pamatęs ant stalo stovintį majonezo indelį, nusistebėjau, kam jis reikalingas, tarytum būčiau pamiršęs, kad kartais pats deduosi majonezo ant sumuštinių su kiaušiniais. Mergina juokais pasakė, kad gal kas nors dedasi jo į kavą. „Gal ir vertėtų pamėginti“, – atsakiau aš.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją