Karanas, dar žinomas kaip Tattoographer Karan, visą savo kūną papuošė tatuiruotėmis, buvo įsivėręs auskarų daugiau nei 150 skirtingų kūno vietų bei modifikavo kitas kūno dalis, skelbia mirror.co.uk.

Delyje gyvenantis 32-ejų metų amžiaus vyras persiskėlė liežuvį, įsivėrė auskarų į savo genitalijas, o kaktą pagrąžino silikono implantais. Pastaroji procedūra, anot jo, galėjo kainuoti gyvybę.


„Kaktoje turiu du silikoninius implantus, pakeičiančius mano veido išvaizdą, – paaiškino jis. – Atliekant implantų įdėjimo operaciją, mano kraujo spaudimas ir pulsas stipriai nukrito, galėjau mirti. Ačiū Dievui, medikams pavyko mane atgaivinti.“

Karanas nesigaili nusprendęs drastiškai modifikuoti savo kūną ir naujausių transformacijų rezultatais dalijasi instagrame, kur turi daugiau nei 100 tūkst. sekėjų. Taip pat vyras atskleidė, kuri tatuiruotė yra jo mėgstamiausia – akis ant liemens.

Instagramo naudotojai nevienodai sureagavo į naujausią Karano žinutę apie tolesnes modifikacijas. Vieni indą vadino „meno kūriniu“, kiti – „bepročiu“.

„Taip, tu tikras šedevras“, – pakomentavo vienas naudotojas.

„Tu – nuostabus meno kūrinys“, – pridūrė kitas.

„Supermenas“, – pareiškė trečias internautas.

Kitoje nuotraukoje kultūristas pademonstravo randų raštus, tačiau ne visi jo sekėjai liko sužavėti.

„Pone, ką čia sau pasidarėte?“ – kažkas paklausė.

„Biče, tu visai išsikraustei iš proto...“ – parašė dar vienas naudotojas.


Karano teigimu, keletą modifikacijų jis atliko pats.

„Galima pagalvoti, kad pasidariau galybę tatuiruočių, tačiau iš tikrųjų didžiąją mano kūno dalį dengia viena sujungta tatuiruotė, – sakė jis. – Buvau tvirtai apsisprendęs siekti savo svajonės, net jeigu visas pasaulis manęs nekęs ar boikotuos. Būtent taip ir padariau.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją