Žvaigždės statuso ir modelio karjeros siekianti A. Eisenbach dažnai tituluojama „skandalų karaliene“.

Ši 52-ejų metų moteris išgarsėjo sudalyvavusi Lenkijos realybės šou „Królowe życia“.

Anot lenkų spaudos, išsiskyrusi su vyru, su kuriuo santuokoje praleido net 25 metus, Adrianna nusprendė 96 proc. savo kūno išpuošti tatuiruotėmis.

Adrianna Eisenbach

Nors tatuiruotės dabar dengia didžiąją jos kūno dalį, įskaitant galvą ir padus, dar visai neseniai moteris neturėjo nė vienos tatuiruotės.

Adrianna retai rodo nuotraukas iš tų laikų, kai dar nebuvo išbandžiusi šios kūno meno rūšies, tačiau jos instagramo paskyroje galima rasti kelias tokias fotografijas. Seniausiose instagramo nuotraukose galima pasižiūrėti, kaip moteris atrodė tik su viena kita tatuiruote.

Adrianna visada buvo įspūdingo grožio, tačiau dabar visiškai neprimena tos moters, kokia buvo anksčiau.

Kiek anksčiau ji įkėlė 2017 m. padarytą savo nuotrauką, kurioje ji – su bikiniu, bet dar be tatuiruočių, ir palygino ją su kita, 2020 m. padaryta fotografija.

Adrianna Eisenbach

„Šioje nuotraukoje esu 160 ūgio, sveriu apie 50 kg. Nemanau, kad kada nors svėriau daugiau, bet jau svajojau apie tatuiruotes. Tatuiruotis pradėjau po dviejų metų, neužmiršdama ir savo veido. Ar pasidarysiu dar daugiau tatuiruočių? Geras klausimas. Kažką tikrai dar pasidarysiu“, – teigia garsioji lenkė.

„Kiek man kainavo ištatuiruoti visą kūną? Net nežinau ir nenoriu žinoti“, – pridūrė moteris.

Adrianna atskleidė, kad jai patinka sutelkti dėmesį į kūno meną, o ne nuolat svaigintis vakarėliuose.

„Nusprendžiau ne eiti į vakarėlius, bet išsitatuiruoti kūną, nes man patinka toks mano įvaizdis. Jis man reiškia drąsą, ištvermę ir, galbūt, antrąją jaunystę“, – atskleidė moteris.

Ji pasidalijo, kad žmonės dažniausiai nori sužinoti, kiek jai kainavo pasidaryti tiek daug tatuiruočių, ir ar skaudėjo. Adriannos atsakas paprastas: „Kalbant apie tatuiruotėms išleistus pinigus, atsakymo duoti negaliu ir nenoriu, nes net pati nenoriu žinoti. Svarbiausiai tai, kad pinigų joms užsidirbau pati ir didžiuojuosi iškentusi skausmą.“

Adrianna Eisenbach

Ji taip pat padėkojo tatuiruočių meistrams ir savo šeimai už tai, kad palaikė tiek jos sprendimą puoštis tatuiruotėmis, tiek už palaikymą gyvenime apskritai.

Moteris savo vyrą paliko po 25 metus trukusios santuokos. Anot jos, santuoka nutrūko, nes vyras norėjo, kad ji liktų namuose ir rūpintųsi šeima, o ne pamatytų pasaulį.

„Visą santuoką rūpinausi tik savo vyru ir sūnumis. Kasdien skalbiau, valiau, gaminau maistą, kepiau pyragus. Kai vaikai paaugo, norėjau susirasti darbą, bet sutuoktinio ši mintis nesužavėjo. Mūsų santykiai ėmė šlyti“, – Adrianna pasakojo Lenkijos laikraščiui „Gazeta Wroclawska“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)