Mergina prisipažino, kad dažnai naudojasi plastikos chirurgų paslaugomis. Jai buvo atlikta ne tik liposakcija (riebalų nusiurbimas), bet ir mamoplastika (krūtų didinimas) bei gluteoplastika (sėdmenų apimties korekcija).

Interneto garsenybė taip pat pasikeitė veido bruožus: pasididino skruostikaulius ir susidėjo estetines dantų laminates.

„Praėjo 10 dienų po riebalų nusiurbimo operacijos. Yra du variantai: arba kaip ožkytė valgyčiau tik žolę, arba išprotėčiau. Būčiau tikrai išprotėjusi“, – sako A. Pokreščiuk.

Verta paminėti, kad Anastasija visada buvo nepatenkinta savo išvaizda. Ją tobulinti mergina pradėjo su plastikos chirurgų ir kosmetologų pagalba.

Be to, ji yra išmokusi savarankiškai pasididinti lūpas. Kartą tiesioginės transliacijos metu savo instagrame ji gyvai parodė užpildų įsišvirkštimo procedūrą.

Kiek anksčiau A. Pokreščiuk viešai atskleidė, kaip atrodė iki plastinių operacijų. Socialinių tinklų komentatorių reakcijų ilgai laukti neteko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)