Kalbant apie stiliaus ir grožio ikonas, komiškasis britų TV serialo personažas Ponas Bynas (Mr Bean) tikrai nepakliūtų tarp gražiausių ar stilingiausių, rašo „The Sun“.

„Įsivaizduokite, kad esate Pono Byno dukra. Koks košmaras!“ – Fabiola parašė prie tiktoke įkelto savo vaizdo įrašo, kuriame ji įsiamžino be makiažo.

Vėliau, užuot susitaikiusi su tokiais nemaloniais palyginimais, kurių sulaukė socialiniame tinkle, mergina nusprendė paviešinti kelis vaizdo įrašus, kaip pasidažiusi ji virsta tikra gražuole. Jos transformacija buvo tokia didžiulė, kad vaikinai netgi ėmė komentuoti, jog tokie vaizdai juos verčia nepasitikėti moterimis.


„Makiažas daro stebuklus! Dabar negalėsiu pasitikėti merginomis”, – teigia vienas vaikinas. Į tokią pastabą Fabiola atsakė dar vienu vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip ji iš kuklios išvaizdos merginos be makiažo virsta žavinga gražuole raudonomis lūpomis.

Kitas tiktoko vartotojas pridūrė: „Vaikinai visada sako, kad negali pasitikėti makiažą naudojančių merginų išvaizda, bet vis tiek bus pirmieji, kurie kiekvienai pasiūlys pasidažyti.“

„Ji nuostabi ir su makiažu, ir be jo. Ne visoms mums reikia makiažo, kad galėtume pasitikėti savimi. Kai kurioms iš mūsų – tai menas. O ji turi neįtikėtiną talentą. Pagarba!“ – rašė kita komentatorė.
Kai kurie atkreipė dėmesį į tai, kad prieš transformaciją sukurtame įraše Fabiola galima naudojo makiažą tam, kad atrodytų prasčiau. „Nesuprantu, ko žmonės nesupranta. Ji pasidarė atitinkamą makiažą, kad atrodytų blogai, o po to drastiškai pasikeitė. Ji ir natūrali yra labai graži“, – rašoma komentare.

„Puikus pavyzdys, kaip makiažas paryškina bruožus, o ne juos pakeičia“, – pridūrė kitas internautas.

Aštuoniolikmetė Fabiola savo dėmesį prikaustančiais vaizdo įrašais pritraukė daugybę naujų sekėjų tiktoke. Mergina anksčiau pasidalijo įrašu, kuriame džiaugėsi peržengusi stulbinamą 10 milijonų sekėjų ribą, ir pabrėžė, kad įrašus į šį socialinį tinklą pradėjo kelti tik maždaug prieš aštuonis mėnesius.