Skelbiama, kad gražuolė per tris mėnesius priaugo devynis kilogramus. Dabar 173 centimetrų ūgio modelis sveria 68 kilogramus. Figūros pokyčiai jai nesutrukdė užmegzti naujų romantinių santykių — Balyje jauna moteris susipažino su jau ilgą laiką ten gyvenančiu ukrainiečiu, rašo Unian.net.

Instagrame „Mis Ukraina. Mis Visata 2021“ grožio konkurso dalyvė pasidalino nuomone, kad priaugti kilogramai pasitarnauja kaip savotiška apsauga kuo daugiau priaugama kilogramų, tuo saugesnis jaučiasi žmogus. Būtent dėl šios priežasties, anot A. Nepliach, dauguma moterų per karą pradėjo daugiau valgyti.

„Kažkas dėl streso pastebimai sulieknėjo, o tada tie kilogramai sugrįžo, o kai kas, pavyzdžiui, aš, ieškojo nusiraminimo ir saugumo maiste. Nesąmoningai norėjau atsiriboti nuo išorinio pasaulio, tad priaugau svorio“, tikina gražuolė.

Anna Nepliach

Kaip sako modelis, skaniu maistu žmonės stengiasi sumažinti įtampą, pamiršti patirtus išgyvenimus ir atsikratyti neigiamų emocijų.

„Daugiausia svorio priauga tie, kuriuos kankina prievartos baimė, o tokių istorijų paskutiniu metu žiniasklaidoje labai daug. Tapdamos nepatrauklios, mes, moterys, pasijuntame saugesnės, tarsi apsisaugome nuo galimos seksualinės prievartos“, — sako ji.

A. Nepliach taip pat prisiminė, jog kartą jau buvo priaugusi svorio ir ilgą laiką negalėjo sulieknėti, nors teigiama, kad dėjo didžiules pastangas.

„Žinau tik vieną: kol nesusitvarko galva, atsikratyti priaugtų kilogramų tikrai nepavyks“, sako gražuolė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)