Kultinių „Red Dead Redemption“ žaidimų gerbėjai Lietuvoje laukė atvykstančių dviejų žaidimo balso aktorių, rašoma pranešime spaudai.. Kartu su Rob Wiethoff, įkūnijusiu John Marston veikėją, turėjo atvykti ir Roger Clark, įgarsinęs Arthur Morgan personažą. Deja, dieną prieš kelionę R. Clark sulaukė teigiamo COVID-19 testo. Aktorius labai apgailestavo, tačiau patikino, jog prisijungs pabendrauti su gerbėjais nuotoliniu būdu.

„Nuostabu pagaliau būti čia. Deja, Roger atvykti negalėjo, bet aš Vilniuje ir nekantrauju susitikti su gerbėjais renginyje“, – oro uoste sakė R. Wiethoff.

Tarp TOP 20 populiariausių žaidimų pasaulyje

„Red Dead Redemption“ – tai dviejų dalių veiksmo ir nuotykių vesterno vaizdo žaidimas, kurio pirmoji dalis pasirodė dar 2010 m. Žaidimo veiksmas vyksta 1911 m. JAV laukinių vakarų ir Meksikos vietovėse, o scenografiškai itin turtingas siužetas sukasi aplink pagrindinį žaidimo herojų John Marston, jo plėšikišką praeitį bei bandymą išsaugoti savo šeimą.

Didelio populiarumo sulaukusio žaidimo tęsinys – „Red Dead Redemption 2“ – gerbėjus pasiekė 2018 m., o žaidėjai persikėlė į pirmosios žaidimo dalies priešistorę – 1899 m. Siužeto linijoje greta pagrindinio veikėjo John, atsiranda ir Arthur Morgan personažas.

Milžiniško populiarumo „Rockstar San Diego“ studijos sukurtas žaidimas sulaukė visame pasaulyje. Pirmoji žaidimo dalis „Metacritic.com“ duomenimis įvertinta 95 iš 100 žaidimų kritikų balų. Tuo tarpu antroji – „Red Dead Redemption 2“ – šį stulbinamą rezultatą netgi dar pagerino ir yra įvertinta 97 iš 100 galimų balų.

„Pirmoji žaidimo dalis pelnė ne vieną metų žaidimo apdovanojimą ir pateko į geriausių visų laikų vaizdo žaidimų viršūnes. Tuo tarpu antroji dalis pripažinta antru sėkmingiausiu vaizdo žaidimo debiutu visame pasaulyje, nusileidusi tik garsiajam „GTA V“, kurio pagrindinis aktorius Steven Ogg mūsų renginyje viešėjo 2019-aisiais. Prisimindami milžinišką susidomėjimą, kurio sulaukė S. Ogg, su nekantrumu laukiame gerbėjų susitikimų su „Red Dead Redemption“ žvaigžde šį savaitgalį“, – sako renginio „Comic Con Baltics 2022: Together with GameON“ organizatorius Tomas Vievesis.

Susitikti kviečia visą savaitgalį

Susitikti, išgirsti apie legendinio žaidimo kūrimo užkulisius bei įsiamžinti su Rob Wiethoff gerbėjai galės visą savaitgalį, gegužės 21-22 dienomis, didžiausiame populiariosios kultūros renginyje Baltijos šalyje „Comic Con Baltics 2022: Together with GameON“, vyksiančiame „LITEXPO“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją