Balio imigracijos vadovo Jamaruli Manihuruko pareiškime sakoma, kad Alina Fazlejeva ir jos vyras bus nedelsiant deportuoti ir jiems bus uždrausta atvykti į Indoneziją mažiausiai šešis mėnesius.

Gegužės 1 d. A. Fazlejeva savo „Instagram“ paskyroje paskelbė nuotrauką, kurioje pozuoja nuoga, atsirėmusi į milžinišką banjano medį, Balio induistų laikomą šventu. Nuotrauką padarė jos vyras Andrejus Fazlejevas, ji buvo ištrinta, bet jau išplitusi internete ir supykdė baliečius.

„Jie prisiėmė atsakomybę už savo veiksmus ir pagal vietos paprotį atliko ritualą gegužės 6 d. Tabanano rajono Tua kaime“, – sakė J. Manuhurukas. A. Fazlejeva savo „Instagram“ paskyroje paskelbė nuotrauką, kaip ji su vyru atlieka ritualą, ir parašė antraštę indoneziečių kalba, atsiprašydama už savo elgesį.

„Jų veiksmai sukėlė grėsmę viešajai tvarkai ir buvo nepagarbūs vietos normoms, todėl jiems skirta deportacija ir jų pavardės bus įtrauktos į asmenų, kuriems draudžiama atvykti, sąrašą“, – pridūrė jis. Balio gubernatorius I Wayanas Kosteris sakė, kad dviejų rusų veiksmai yra nedovanotini ir gėdingi, ir tai turėtų būti įspėjimas užsieniečiams gerbti vietos normas.

Balis ne kartą deportavo užsieniečius iš kurortinės salos už taisyklių pažeidimus ir nepagarbą vietos papročiams. Imigracijos tarnyba balandį išsiuntė Kanados aktorių, kai internete pasklido klipas, kuriame jis nuogas šoka prie Baturo kalno.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją