Neseniai Ukrainoje susituokusi pora parodė jaudinantį šokį. Vaizdo įraše matyti kaip jaunikis, rankose laikydamas nuotaką šoka su ja praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai ji neteko abiejų kojų per minos sprogimą.

Anot „Reuters“, 23-ejų Oksana Balandina ir Viktoras Vasylivas savo vestuves atšventė Lvovo ligoninėje.

Kovo 27 dieną O. Balandina buvo sužalota per minos sprogimą eidama į savo namus Lisičanske. Apie tai britų kanalui „Sky News“ pranešė Lvovo medicinos asociacija.

Tą pačią akimirką, kai buvo sužeista, ji sugebėjo įspėti iš paskos ėjusį ir nesusižalojusį V. Vasylivą.

„Aš tik spėjau jam [V. Vasylivui] sušukti: „Brangusis, žiūrėk! “, – „Reuters“ sakė slaugytoja.

„Jei ne Oksana, nežinau, kas būtų nutikę“, – sakė vyras „Reuters“.

„Sky News“ praneša, kad nuo to laiko O. Balandinai buvo atliktos keturios operacijos, jai buvo amputuotos abi kojos ir keturi kairės rankos pirštai.

Po to, kai buvo evakuota į Dnieprą, kur jai taip pat buvo suteikta skubi pagalba, pora nuvyko į Lvovą, esantį mažiau nei 50 mylių nuo Lenkijos sienos, rašo „The Los Angeles Times“.

Ten jie pirmadienį vykusios ceremonijos metu, kuri buvo surengta Lvovo chirurgijos centre, susituokė, pranešė laikraštis.

Apie poros sprendimą susituokti „Sky News“ pranešė Lvovo gydytojų asociacija ir pridūrė, kad „per šešerius kartu praleistus metus [jie] niekada nerado laiko santuokai“.

Kuklioje šventėje dalyvavo tik pacientai ir savanoriai, tačiau dabar ir visas pasaulis gali išvysti pirmąjį jų šokį vaizdo įraše, paskelbtame socialinėje žiniasklaidoje, rašo „Times“.

Klipe balta suknele ir rausvų gėlių vainiku pasipuošusi O. Balandina rankomis buvo apglėbusi vyro kaklą, o jis laikė ją savo rankomis. Jų šokiui pasibaigus, pora pasibučiavo.

Nuotaka, kuri „Reuters“ sakė, kad jos 7 metų sūnus ir 5 metų dukra yra pas senelius Ukrainoje, tikisi netrukus keliauti į Vokietiją. Ten moteris žada toliau gydytis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)