29 metų Šropšyro gyventoja Kirsty Leanne sako, kad iš Londono į Hamburgą, kur dalyvavo konferencijoje, išskrido balandžio 21ąją, o grįžo po penkių dienų.

Ji sukritikavo „Ryanair“, nes sunkiai galėjo judėti siauru praėjimu, taip pat dėl vietos stygiaus negalėjo naudotis atlenkiamu staliuku, o ir tualete praktiškai neturėjo erdvės net pasisukti.

Kirsty pasidalino vaizdo įrašu, kuriame pasakoja apie savo patirtis skrydžio metu – jis internete išplito tarsi virusas. Visgi problema žmones padalijo į dvi stovyklas ir atsirado teigiančių, kad dėl visko Kirsty turėtų kaltinti save, o ne versti kaltę lėktuvui.


„MailOnline“ paprašė „Ryanair“ situaciją pakomentuoti.

Prisiminusi daug nepatogumų sukėlusį skrydį Kirsty paaiškina: „Pirmoji problema, su kuria susidūriau, buvo pats praėjimas. Buvau viena iš paskutinių, į lėktuvą įlipusių keleivių, nes kiek vėlavau, taigi jutau, kaip į mane visi žiūri. Vienintelis dalykas, ką tada galvojau, buvo tai, kad niekas nenori sėdėti greta manęs. Laimei, radau savo vietą. Laimei, vieta šalia buvo tuščia, taigi pasijutau laisviau“.

Visgi vietos tarp sėdynių buvo labai mažai: „Kalbant apie vietą kojoms, galiu pasakyti, kad jos praktiškai visai nėra, bet čia greičiausiai dėl to, kad po kojomis pasidėjau bagažą“.

Stambaus sudėjimo tinklaraštininkė atskleidė, jog negalėjo dirbti savo darbo, nes nebuvo vietos atsilenkti staliuką: „Norėjau skrydžio metu pasinaudoti atlenkiamu staliuku priešais, tačiau negalėjau jo atlenkti. Iš karto supratau, kad padirbėti neteks. Tualetas buvo dar vienas iššūkis ir problema, su kuria susidūriau. O ten apsilankyti turėjau, nes vėluodama nespėjau to padaryti prieš skrydį. Greičiausiai tai buvo pati mažiausia tualeto patalpa, kokioje tik esu buvusi. Bandžiau kažkaip jame išsitekti. Kalbant apie sėdynes, buvo visai patogu, bet manau, kad tik dėl to, kad vieta šalia buvo laisva ir turėjau papildomos erdvės“.

Savo „TikTok“ paskyroje paskelbtame vaizdo įraše Kirsty demonstruoja, su kokiais erdvės trūkumo iššūkiais lėktuve susidūrė.

Nepaisant skrydžių bendrovei pažertos kritikos, kai kurie komentatoriai merginos skundams nepritarė ir pareiškė, kad lėktuvai ir neturėtų būti pritaikyti jos reikmėms.

Vienas komentatorius piktinosi: „Elgiasi taip, tarsi čia ne jos, o jų kaltė“.

„Turėtų būti neblogas žadintuvas atsikvošėti“, – jam pritarė kitas.

„Kaltas tik vienas asmuo“, – rašė trečias.

„Brangute, šiuo atveju kalta ne skrydžių bendrovė“, – pridėjo dar vienas.

„Kaltas čia tik vienas asmuo“, – komentavo kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją