Kai įvyko išpuolis, B. Hallas kartu su kolegomis važiavo toje pačioje transporto priemonėje. Nelaimės metu žuvo jo operatorius Pierre'as Zakrzewskis (55 m.) ir prodiuserė Oleksandra „Sasha“ Kurshynova (24 m.).

Hallas tviteryje paskelbė nuotrauką, kurioje jis įamžintas gulintis ligoninės lovoje bei vaizdo įrašą. Jame plačiau papasakojo apie sužeidimus.

„Apibendrinant galima pasakyti, kad aš netekau pusės kojos vienoje pusėje ir pėdos kitoje. Viena ranka yra sužeista, nebematau viena akimi, o mano klausa labai silpna. Nepaisant to, jaučiuosi velniškai laimingas, kad esu čia. Dėkoju nuostabiems žmonėms, kurie mane čia atvežė“, – kalbėjo B. Hallas.

Rusijos karių išpuolio B. Hallas buvo nugabentas į Ukrainos ligoninę. Kaip teigiama dailymail.com, vyras patyrė sunkių sužalojimų. Praėjus kelioms dienoms jis evakuotas iš šalies ir nuvežtas į Teksaso ligoninę.

B. Hallas beveik septynerius metus yra vedęs mados verslininkę iš Australijos Alicia Meller, turi tris mažas dukras, kurios nuolat parodomos vyro „Instagram“ paskyroje. Šeima gyvena Vašingtone.

Žurnalistas yra dirbęs BBC, ITN ir „Channel 4“ bei rašė „The Times“, „The Sunday Times“, „The New York Times“ ir „Agence France Presse“.

Hallas studijavo Ampleforth koledže Šiaurės Jorkšyre, o vėliau Duke universitete Šiaurės Karolinoje, Ričmondo universitete Londone ir Londono menų universitete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją