Dailymail.com skelbiama, kad 20-metė Valerija Šašenok socialiniame tinkle surinko daugiau nei milijoną sekėjų dalindamasi savo gyvenimo pogrindyje istorijomis po to, kai jos namus bombardavo Rusijos pajėgos.

Prieš dvi savaites mergina paliko savo tėvus Černigove – Rusijos pajėgų smarkiai subombarduotame šiaurės Ukrainos mieste – ir viena išvyko per Lenkiją ir Vokietiją pas ją sutikusią priimti italų šeimą.

Tačiau trečiadienį ukrainietė su ašaromis akyse sekėjams pasakojo, kad jos jaunesnysis brolis neišgyveno per išpuolius.

„Rusai Ukrainoje nužudė mano 18 metų brolį, o patys nerimauja dėl „McDonald‘o“ uždarymo“, – teigė ji.

„TikTok‘e“ Valerija pasidalijo nuotrauka, kuri, panašu, padaryta netrukus po to, kai mergina sužinojo tragišką naujieną. Ji taip pat parodė kelias savo brolio, kurio vardo neatskleidė, nuotraukas.

Valerija rašė negalinti nustoti verkti ir nenorinti patikėti, kad tai tiesa.

„Myliu tave, broli“, – sakė ji vaizdo įraše, kuris jau buvo peržiūrėtas daugiau nei 7,2 mln. Kartų.

Delfi primena, kad mergina, besivadinanti @Valerisssh, nuo tada, kai Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas paskelbė karą Ukrainai, subūrė per šimtatūkstantinę sekėjų armiją.

Ukrainietės amžius nežinomas, tačiau skelbiama, kad ji kartu su tėvais gyveno požeminėje slėptuvėje.

Vienas įrašas, pavadintas „Mano eilinė diena slėptuvėje nuo bombų“ buvo peržiūrėtas jau 22 mln. kartų. Jame užfiksuota, kaip jauna mergina tokiomis siaubingomis sąlygomis stengėsi gyventi kuo įprastesnį gyvenimą, pavyzdžiui, ji žaidė su šunimi ar džiovinosi plaukus.

Kituose filmukuose jaunoji ukrainietė pozavo prie subombarduotų pastatų ir šoko pagal madingus „TikTok“ dainas tarp griuvėsių. Nors kai kurie teigė, kad mergina, kurdama tokį turinį karo sąlygomis, elgiasi nederamai, kiti žavėjosi jos drąsa ir šmaikštumu rodant tikrąjį karo veidą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją