Panašu, kad po šaltakraujiškos invazijos į Ukrainą Putinui priešų netrūksta. Viešoje erdvėje jau ne kartą kalbėta apie žmones, „galinčius jį pašalinti“, netrūksta ir tų, kurie kviečia į kovą.

Akį traukianti J. Arianne buvo paklausta, su kuo norėtų susikauti ringe. Ji pernelyg ilgai negalvojo ir susiremti su ja pakvietė 69-erių Vladimirą Putiną.

„Būčiau agresyvi“, – pridūrė ji interviu metu, kuriame dalyvavo su dar dviem kolegėmis.

28-erių ringo merginos mestu iššūkiu greitai susidomėjo užsienio žiniasklaida, tarp kurių – „The Sun“ bei „Daily Star“.

Nors amerikietė instagrame turi vos pora tūkstančių sekėjų, galima nuspėti, kad po tokių pareiškimų jos gerbėjų ratas sparčiai išaugs.

J. Arianne – ne vienintelė kvietusi į kovą V. Putiną. Kiek anksčiau tai padarė turtingiausias pasaulio žmogus, „SpaceX“ ir „Tesla“ įkūrėjas Elonas Muskas, kuris taip pat metė iššūkį Rusijos prezidentui.

Sąlygos, kurias išdėstė E. Muskas tviteryje, yra paprastos: jis kviečia V. Putiną į kovą dėl laisvės Ukrainai. Tiesa, „SpaceX“ ir „Tesla“ vadovas metė pirštinę virtualiu būdu – „Twitter“ žinute.

Vėliau E. Muskas pridūrė, parašęs žinutę rusų kalba ir pažymėjęs Kremlių: „Вы согласны на этот бой?“ @KremlinRussia_E“ (Ar sutinkate su šia kova?).

V. Putinas anksčiau yra turėjęs „juodąjį dziudo diržą“. Tačiau tarptautinė dziudo federaciją jį atėmė dėl žmogžudiškos invazijos į Ukrainą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės