Dailymail.co.uk skelbia, kad Kirilas Šamalovas surengė prabangų vakarėlį savo 40-ojo gimtadienio proga Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Anksčiau vyras buvo vedęs 35 metų Kateriną Tichonovą, Rusijos prezidento dukterį.

„Kol visi šalyje veržiasi diržus, o verslui ir pramonei patikėtas pagrindinis vaidmuo gelbsti ekonomiką, buvęs V. Putino žentas, „Sibur“ [naftos chemijos milžinės] akcininkas milijardierius Kirilas Šamalovas ilsisi Dubajuje“, rašoma „Telegram“.

Pranešama, kad jo naujoji širdies draugė yra 33 metų Anastasija Zadorina, galingo FSB slaptųjų tarnybų generolo, vaidinusio pagrindinį vaidmenį Putino invazijoje į Ukrainą, dukra.

Teigiama, jog mergina surengė K. Šamalovo prabangų 40-ojo gimtadienio vakarėlį „Burj Al Arab“ dangoraižyje.

Vakarėlis buvo skirtas „tik elitui ir sustiprinto slaptumo sąlygomis, atsižvelgiant į dabartinius įvykius Ukrainoje“, – rašo „Telegram“.

Ankstesnė K. Šamalovo santuoka su Putino dukra Katerina žlugo, kai jis užmezgė santykius su Londone įsikūrusia lėktuvų gamybos investuotoja Žanna Volkova (44 m.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją