Socialiniuose tinkluose pseudonimu Victoria Portfolio (tikrasis vardas Viktorija Bikova) išgarsėjusi moteris yra viena įtakingiausių Rusijos tinklaraštininkių ir turi beveik 7 mln. sekėjų armiją, skelbia delfi.lv. Ji reklamuoja prabangius gaminius ir savo sekėjams leidžia grožėtis turtingos kasdienybės akimirkomis. Įvestos sankcijos, regis, visiškai nieko nepakeitė V. Bikovos gyvenime.

Naujausiame videoklipe, pavadintame „Dabartinis Rusijos milijonierių gyvenimas“, ji demonstruoja naują apyrankę „Cartier“, lankosi madų šou, veža savo dukrą į jodinėjimo treniruotę, lepinasi brangiausiame Rusijos pirčių komplekse, matuojasi drabužius prestižinėje parduotuvėje ir priima svečius savo namuose. Kaimynai ateina nešini gėrimais „Coca-Cola“ ir „Fanta“, nes greitai jų nebebus galima įsigyti.

Pati V. Bikova vairuoja „Rolls-Royce“, bet dažnai rengia ir kitų prabangių automobilių, tokių kaip „Bugatti“, „Bentley“, „Lamborghini“ ir kt., apžvalgas. Ji yra prabangių automobilių ambasadorė Rusijoje. Kol kas moteris savo sekėjams neužsiminė, kad dėl sankcijų daugelis užsienio automobilių gamintojų nebepardavinės savo produkcijos Rusijoje. Tiesa, videoklipas, kuriame tinklaraštininkė pristato tėvynėje pagamintą prabangų automobilį „Aurus“, tapo labai populiarus.

V. Bikova gimė Sankt Peterburge 1987 m., 2009-aisiais baigė Sankt Peterburgo pramonės technologijų ir dizaino universitetą, o 2012 m. sukūrė savo kanalą „YouTube“. Kanalas sparčiai išpopuliarėjo po vaizdo įrašo, kuriame išdaužiamas 33 mln. rublių vertės automobilio priekinis stiklas. Vėliau nuomonės formuotoja paaiškino, kad stiklas jau buvo pažeistas, jį reikėjo keisti, todėl ji nusprendė žiūrovams parodyti šį tą įdomesnio.

V. Bikovos sutuoktinis – verslininkas Maksimas Bikovas. Sankt Peterburge jam priklauso septynios didelės įmonės, įskaitant keturias žuvies perdirbimo bendroves. Pora augina dvi dukras: Miroslavą ir Zlatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)