28-erių mados ir grožio tinklaraštininkė savo „Imogenation“ kanale pasidalino vaizdo įrašu, sutraukiusiu tūkstančius ištikimų gerbėjų.
I. Horton nuolat stebina sekėjus naujausiais grožio priemonių pirkiniais ir mados patarimais, bet pastaraisiais metais nusprendė parodyti daugiau.

Nuomonės formuotoja, kalbėdama apie sprendimą filmuoti gimdymą, paaiškino, kad nebuvo sunku, nes ji pratusi būti prieš kamerą ir mėgsta dėmesį.


Prisimindama gimdymą, kurio metu šalia buvo ir jos vyras Spenceris, ji sakė: „Buvau taip susitelkusi į sąrėmius, kad negalvojau apie tai, kad filmuojame gimdymą mano 425 tūkst. „Youtube“ prenumeratorių“.

Apibūdindama kūrybinį filmavimo procesą I. Horton teigė, kad pora galvojo vienodai.

„Sutarėme, kad gimdymo metu nefilmuosime žemiau juosmens! Aš turiu ribas. Niekada nerodysim Ranaelia be drabužėlių ar kitaip neatidengsime jos kūno. Jei ji vyresnė man pasakys, kad jai nepatinka internete esantis gimdymo įrašas, aš jį pašalinsiu“, – ji teigė žurnalui „New!“.

I. Horton ir jos vyras Spenceris 2019-iais filmavo ir į „Youtube“ įkėlė savo vestuvių įrašą ir pokalbį apie jų seksualinį gyvenimą.


Ji supranta, kad visiems neįtiks ir sakė, kad jos turinys supriešino žiūrovus, bei atskleidė sulaukusi daug neigiamų komentarų, net – grasinimų nužudyti.

Laimei, Imogen suprato, kad rugsėjį pagimdžiusi dukrą tapo stipresne ir stengiasi dėl užgaulių komentarų nepalūžti.

Žinoma, jutuberės gyvenimas po gimdymo nesustojo, ir Imogen prisipažino grįžusi į darbą vos po mėnesio pertraukos.

Nuomonės formuotojos karjerą pradėjusi verslininkė, nuėjo ilgą kelią nuo vaizdo įrašų, filmuotų nuomojame bute grįžus iš naktinės pamainos.

Kai Imogen susipažino su Spenceriu, jis dirbo kirpėju, bet dabar padeda žmonai „Hunny Store“ kanale, kuris laikomas „vieta, kur galima įsigyti tiek tvarių drabužių, tiek su gyvūnais netestuotų kosmetikos priemonių“.

Pasakodama apie savo užimtą darbotvarkę, Imogen sakė, kad „Youtube“ kanalui filmuoja du kartus per savaitę, „TikTok“ – penkis kartus per dieną, o instagrame vaizdo įrašus kelia, kai turi laiko.

Prisipažinusi, kad yra darboholikė, nuomonės formuotoja „SussexLive“ sakė: „Darbe svarbiausia nuoseklumas, kantrumas ir buvimas savimi. Nesvarbu, kokias turi keistenybes, didžiuokis jomis, dėl jų tu esi ypatinga!“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją