Ispanijos ir Venesuelos milijardieriaus sūnus Juanas Carlosas Escotetas Alviarezas žuvo incidento metu, nutikusiu Floridoje. Žvejybos varžybose vyras šoko į vandenį, kad išgelbėtų savo per laivo bortą netyčia kapitono išstumtą sužadėtinę. Jis buvo pagautas laivo propelerio ir suluošintas.

Floridos žuvų ir laukinės gamtos apsaugos komiteto duomenimis, 31 metų Juanas Carlosas Escotetas Alviarezas buvo nuneštas maždaug 9,7 kilometrų atstumu nuo Key Largo kranto.

„Instagram“ Venesuelos žurnalistė Angela Oraá pranešė, kad vyro sužadėtinė priklaupusi ant kelių bandė padėti vienam žvejojusiam berniukui, tuomet kapitonas ją netyčia išstūmė į vandenį.

Juano Carloso Escoteto sužadėtinė Andrea Montero buvo saugiai ištraukta iš vandens.

Pora, kuri turėjo susituokti lapkritį, dalyvavo žvejybos turnyre, jį surengė uždara bendruomenė „Ocean Reef Club“. Vyro šeima nelaimės nekomentavo.

Alviarezo 62 metų tėvas yra Venesuelos banko „Banesco“ įkūrėjas kuris, anot „Forbes“, valdo 3,5 mlrd. Dolerių. Jis gimė Madride 1959 m. ir užaugo ispanų imigrantų šeimoje, Venesueloje.

1976 m., būdamas 17 metų, vyras pradėjo dirbti pasiuntinuku „Banco Union“, o naktimis studijavo ekonomiką.

„Mano šeimoje yra daug išsilavinusių žmonių, jie labai atkaklūs“, – sakė žuvusio vaikino tėvas.

Jo žuvęs sūnus baigė Majamio universitetą ir buvo Amerikos padalinio Banesco USA, kurio būstinė yra Majamyje, direktorių tarybos narys. Du vyro broliai taip pat dirba banke, rašo Venesuelos laikraštis „El Nacional“.

Panašu, kad Juanas Carlosas Escotetas buvo žvejybos gerbėjas, taip rašoma jo „Instagram“ puslapyje.

„Nepaisant lėtos žvejybos šį savaitgalį, kaip visada, puikiai praleidome laiką“, – rašė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)