Mergina, besivadinanti @Valerisssh, nuo tada, kai Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas prieš dvi savaites paskelbė karą Ukrainai, subūrė per 300 tūkst. sekėjų. Ukrainietės amžius nežinomas, tačiau skelbiama, kad ji kartu su tėvais šiuo metu gyvena požeminėje slėptuvėje.

Vienas įrašas, pavadintas „Mano eilinė diena slėptuvėje nuo bombų“ peržiūrėtas jau 22 mln. kartų.

Jame užfiksuota, kaip jauna mergina tokiomis siaubingomis sąlygomis stengiasi gyventi kuo įprastesnį gyvenimą, pavyzdžiui, ji žaidžia su šunimi ar džiovinasi plaukus.


Vėliau rodoma, kaip ji išlenda į lauką ir eina į tikruosius šeimos namus susirinkti daiktų. Pakeliui @Valerisssh žiūrovams pasakoja apie tai, „ką Putinas padarė miestui“ – aplinkui sugriauti pastatai ir nuolaužos.

Įrašo fone skamba džiazo atlikėjo Louiso Primos daina „Che Cha Luna“, niūriems vaizdams suteikianti lengvumo ir primenanti, kad gyvenimas tęsiasi.

Atskirame įraše, kurio fonui parinkta Future ir Gunna repo daina „pushin P“, @Valerissh demonstruoja slėptuvės sporto salę ir juokiasi, kad iš tikrųjų čia tikras penkių žvaigždučių viešbutis.

Kituose filmukuose jaunoji ukrainietė pozuoja prie subombarduotų pastatų ir šoka pagal madingus „TikTok“ dainas tarp griuvėsių. Nors kai kurie teigia, kad mergina, kurdama tokį turinį karo sąlygomis, elgiasi nederamai, kiti žavisi jos drąsa ir šmaikštumu rodant tikrąjį karo veidą.

„Internetas visiems laikams pakeitė karo, kurį pažįstame, suvokimą“, – teigiama viename komentare. Kitas pridūrė: „Tik įsivaizduokite, kad vieną dieną moksleiviai visa tai žiūrės per istorijos pamoką“. Mergina jau turi daug gerbėjų Jungtinėse Valstijose, vienas iš jų teigia: „Jūs stebinate pasaulį savo drąsa ir ištverme. Amerika jus myli“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės