Modeliai, vilkėję trumpus, pastelinių atspalvių švarkelius ir blizgančias juodos bei sidabrinės spalvos sukneles, podiumu žingsniavo spengiant tylai, kurią pertraukdavo tik žiūrovų plojimai, rašo cnn.com.

„Mano sprendimas nenaudoti jokios muzikos yra pagarbos ženklas žmonėms, įtrauktiems į tragediją Ukrainoje“, – skelbė įrašas juodame fone šio dizainerio „Twitter“ paskyroje.

„Geriausias dalykas, kurį galime padaryti, tai pasiųsti žinią, kad mes nenorime švęsti, nes aplink mus vyksta kažkas labai neramaus“, – kiek vėliau renginio užkulisiuose sakė akivaizdžiai susijaudinęs 87 metų dizaineris.

Modeliai – tiek vyrai, tiek moterys – demonstravo juodus aksomo paltus, švarkus ir kelnes, skirtus 2022 metų rudens – žiemos kolekcijai. Retkarčiais juos puošė mėlynos spalvos potėpiai arba raudona apdaila. G. Armani taip pat pristatė elektriškai mėlynos spalvos vakarines sukneles iš šilko, palaidines be rankovių, siuvinėtas palaidines, ilgus, baltos spalvos kombinezonus ir raštus su gėlėmis.

Dizainai iš pagrindinės G. Armani linijos tradiciškai užbaigė Milano mados savaitę, kurią šį sezoną sudarė daugiausia gyvi šou, o ne skaitmeniniai pristatymai. Jos metu buvo galima išvysti tokių mados namų kaip „Prada“, „Gucci“ ir „Dolce & Gabbana“ kolekcijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės