Munis drauge su kolegomis nusprendė sukurti trumpą šių metų muzikos apdovanojimų parodiją.

Didžiausią dėmesį vaikinai teikė vedėjų darbui ir bendravimui su publika. Neužmiršta ir akimirka, kai statulėlę atsiimti atėjusi grupė „The Roop“ buvo skubinama savo kalbą pasakyti greičiau.


Komiškas vaizdo įrašas instagrame greitai sulaukė internautų reakcijų. Kone kiekvienas komentatorius gyrė jo autorius už tiksliai, bet su humoru atkartotas ceremonijos akimirkas.

Ši M.A.M.A parodija M. Pocevičiaus istorijoje nėra pirmoji. Pernai vaikinas taip pat pašiepė ceremoniją bei jos vedėjus, kurie tapo ir apdovanojimų laureatais.


Parodiją Munis atrado dar prieš kelerius metus. Bene sėkmingiausias vaikino projektas – komiškai atkartoti kitus vaizdo įrašų kūrėjus, kurie imasi komentuoti „Eurovizijos“ dalyvių pasirodymus.

2020 metais M. Pocevičiaus sukūrė reakciją į grupę „The Roop“ ir jų dainą „On fire“. Nuoširdumas ir ne itin tikslus anglų kalbos tarimas sužavėjo internautus ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų.

Munis – ne tik populiarių vaizdo įrašų kūrėjas, bet ir aktorius, režisierius, scenaristas, renginių vedėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)