Socialinėje žiniasklaidoje savo seksualumą akcentuojančios moters turinys gana populiarus, tačiau kritikai teigia, kad ji jau „per sena“ rengtis provokuojančiai. Natalie dirba vaikų ugdymo srityje, tačiau šiuo metu ji motinystės atostogose, tad turi pakankamai laiko mėgstamai veiklai. Jos paskyrą „TikTok“ seka per 1,5 mln. gerbėjų.

34 metų kanadietės turinys skirtas jos kaip seksualios mamytės kasdienybei, moteris noriai demonstruoja jaunatvišką stilių ir puikią išvaizdą.


„Kai prisijungiau prie „TikTok“ bendruomenės, visi komentavo „kokia karšta mamytė“, tad nusprendžiau ties tuo ir apsistoti“, – „Daily Star“ sakė moteris.

Iš pradžių ją maloniai stebino toks nepažįstamų žmonių palaikymas, kokio sulaukė internete. Tik nors kitos mamos ir tėčiai negaili jai gerų žodžių, artimiausi draugai ir šeima jos veiklai nepritaria ir nepalaiko.

„Jie man sako liautis darius tuos įrašus, sako, kad prarasiu darbą, mano, kad neturėčiau viešinti tokių dalykų. Dar sako, kad daugiau nei milijonas sekėjų – nieko tokio. Vieninteliai žmonės iš mano artimos aplinkos, kurie tikrai mane palaiko, tai mano nuostabusis sužadėtinis ir mano trys vaikai. Be jų tikrai nieko nebūtų. Labai daug žmonių man sako, kad darau gėdą savo vaikams, bet juk taip nesirengiu eidama į parduotuvę, toks įvaizdis skirtas tik „TikTok“. Iš tikrųjų esu introvertė ir man visai nepatinka aplinkinių dėmesys. Daugumai labai sunku patikėti, kad esu drovi“, – pasakoja kanadietė.


Nors dauguma reakcijų ir teigiamos, Natalia sulaukia ir kritikos. Moteris sako, kad yra pratusi nepritapti, tad neleidžia tokiems dalykams ją išmušti iš vėžių.

„Mano stilius visada buvo išskirtinis, niekada nepritapdavau. Esu įpratusi dėl savo išvaizdos sulaukti įvairiausių vertinimų, tad man jau paprasčiausiai neberūpi. Žmonės besibodi sakyti, kad mano vaikai vargšai, nes turi tokią motiną ir bando auklėti, kad vaikų turinti moteris neturėtų taip rengtis. Bando mane gėdinti, vadina sena ragana, močiute, sako, kad noriu užsidirbti iš savo kūno“, – apie neigiamus vertinimus pasakoja Natalie.


Kanadietė bjaurius komentarus paprasčiausiai ignoruoja, o piktus komentatorius – blokuoja.

Neprarasti pusiausvyros jai padeda propaguojama meilė sau.

„Man gaila tų, kurie rašo neapykanta persmelktus komentarus, nes iš tikrųjų jie nekenčia tik patys savęs. Manau, kad turėtų būti labai liūdna sėdėti prie kompiuterio ar įkišus nosį į telefoną ir rašyti piktus komentarus, nes tai vienintelė tau prieinama pramoga“, – samprotauja trijų vaikų mama.


Natalie sužadėtinis jai vis primena, kad negatyvių komentarų autoriai neverti jos laiko. Be mylimo vyro palaikymo kanadietė sako nebūtų ten, kur yra dabar.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)