Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip gruodžio 30 dieną „Sunwing Airlines“ užsakomojo skrydžio iš Monrealio į Kankuną metu nevaldoma grupė be veido kaukių šoka ant praėjimo tako, rūko elektronines cigaretes, piktnaudžiauja pranešimų keleiviams sistema ir pozuoja asmenukėms su alkoholio buteliu, rašo nypost.com.

Lėktuve buvo matyti ir keli socialinių tinklų influenceriai, kurie telefonais fotografavo ir filmavo, kaip jie linksminasi.

Akimirkos iš vakarėlio lėktuve

Kanados transporto ministras antradienį socialiniame tinkle „Twitter“ pareiškė žinąs apie „nepriimtiną“ elgesį skrydžio metu ir pažymėjo, kad COVID-19 riziką reikia vertinti labai rimtai.

„Skrydžio metu orlaivio personalo ir keleivių sveikata bei saugumas yra svarbiausias prioritetas“, – sakė ministras Omaras Alghabra. – „Sunwing“ skrydžio į Kankuną keleiviai turės atsakyti už savo veiksmus“.

Akimirka iš vakarėlio lėktuve

Kai kurie keleiviai yra žinomi iš pasirodymų Kanados televizijos realybės šou, pranešė „The Toronto Star“.

Skrydžio metu padėtis buvo tokia nevaldoma, jog palydovės didžiąją dalį skrydžio praleido pabėgusios iš lėktuvo salono, priminusį naktinį klubą, nurodė prancūzų kalba leidžiamas leidinys „Journal de Montreal“.

Akimirka iš vakarėlio lėktuve

„Egzistuoja toks taškas, kuriame praradęs kontrolę kartais nebegali jos susigrąžinti“, – „The Toronto Star“ sakė Kanados viešojo sektoriaus darbuotojų sąjungos – profsąjungos, atstovaujančios „Sun-wing“ skrydžių palydovėms – prezidentė Rena Kisfalvi.

„Sunwing“ atšaukė atgalinį šios grupės skrydį į Kanadą, kuris buvo numatytas trečiadienį. Oro linijų bendrovė taip pat pradėjo vidinį tyrimą, pažymėjo naujienų agentūra.

Akimirka iš vakarėlio lėktuve

Jei bus nustatyta, kad keleiviai pažeidė taisykles, jiems grės bauda iki 5 tūkst. dolerių už kiekvieną nusižengimą. Jei keleiviams sugrįžus į Kanadą bus nustatyta, kad jie nesilaikė reikalavimų, apie juos gali būti pranešta Visuomenės sveikatos agentūrai – tokiu atveju jiems grės baudos bei baudžiamieji kaltinimai už melagingos informacijos pateikimą, rašoma pranešime spaudai.

Vyriausybė ir toliau pataria Kanados gyventojams vengti nebūtinų kelionių iš šalies, priduriama pranešime.

Akimirka iš vakarėlio lėktuve

Pastaruoju metu išaugus koronaviruso atvejų skaičiui, kai kuriuose Kanados regionuose buvo nutrauktas kontaktinis mokymasis ir maisto pristatymai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)