Pora draugauja trejus metus. Įdomu tai, kad Las Vegase gyvenanti nuomonės formuotoja yra vos keliais mėnesiais vyresnė už sužadėtinio Peterio dukrą, skelbia dailystar.co.uk.

Kadangi jis yra pasiturintis profesionalus lošėjas, A. R. Gutierrez gali džiaugtis prabangiu gyvenimu. Šį mėnesį moteris pasigyrė „TikTok“ platformoje, kad Peteris ją reguliariai lepina: „Seksualioms merginoms nereikia Kalėdoms prašyti dovanų, nes joms kasdien yra Kalėdos.“

Buvusi kirpėja dažnai pasakoja apie savo santykius šiame socialiniame tinkle. Ankstesniame vaizdo įraše ji paatviravo, kaip įsimylėjo savo dabartinį sužadėtinį.

„Peteris buvo ką tik nutraukęs 15-a metų trukusią santuoką, kurios metu su žmona susilaukė dviejų vaikų. Viena iš jo dukrų yra tik trimis mėnesiais už mane jaunesnė. Mes puikiai sutariame! – sakė ji. – Mane visą gyvenimą traukė vyresni vyrai. Žmonės galvoja, kad man patinka vyrai, vyresni už mano tėvą, bet tai netiesa, nes kai buvau 18-os, draugavau su vyrais, įžengusiais ir į trečiąją, ir į penktąją dešimtis.“

„Kai susitikinėdavau su savo bendraamžiais, jie stengdavosi kuo greičiau mane įsitempti į lovą, elgdavosi nenuoširdžiai ir nenorėdavo įsipareigoti,“ – pridūrė A. R. Gutierrez.

Užmezgusi romantiškus santykius su Peteriu, ji nusprendė išeiti iš darbo.

„Sužadėtinis nurodė nesukti galvos dėl darbo, nes esu per graži dirbti“, – prisiminė nuomonės formuotoja. Tiesa, ji neplanuoja daugiau niekada nedirbt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)