India Rose James, kuri, turėdama 329 mln. svarų turto šiuo aspektu lenkia pačią Karalienę, o „Sunday Times“ turtingiausiųjų sąraše užima 21-ąją vietą, savo jubiliejaus akimirkomis su sekėjais pasidalijo instagrame.

Šventei jubiliatė pasirinko specialiai jai siūtą suknelę su LED dekoracijomis. Gimtadienyje būta ir daugiau magiškų elementų, pavyzdžiui, už knygų lentynos sumaniai paslėptas baras, galimybė iš labai arti susipažinti su smaugliais, netgi improvizuotas tatuiruočių salonas ir daugybė smagių (ir brangiai kainavusių) pasirodymų.

Visa šventė – pradedant kvietimų funkciją atlikusiomis aukso monetomis ir baigiant erdvės dekoru – dvelkė paslaptingu ir stebuklų pilnu burtininko Hario Poterio pasauliu.

Jubiliatės suknelę sukūrė jos draugas, dizaineris iš Londono Sonny Tassellis. Rūbas ypatingas tuo, jog tamsoje šviečia dėl sumaniai inkorporuotų LED lempučių.

Vakarėlio dvasiai, sprendžiant iš paskelbtų nuotraukų, noriai pasidavė visi svečiai.

Štai kokiais įspūdžiais po šventės socialiniuose tinkluose pasidalino pati jos kaltininkė: „Mano SVAJONIŲ SUKNELĖ. Ačiū visiems, padėjusiems trisdešimtmečio proga išsipildyti mano Hario Poterio svajonei.

Atsiprašau visų, kuriuos tą vakarą akinau savo aprėdu. Leiskite man spindėti!!! Labai visus myliu, ačiū, kad atėjote. Suknelę siuvo nuostabusis Sonny Tassellis!!!“.

2013 metais India, kuriai tada buvo 21 metai, tapo jauniausiu asmeniu, kada nors patekusiu į „Sunday Times“ turtingiausiųjų sąrašą. Skelbiama, kad 329 mln. svarų turtą valdanti jauna moteris yra turtingesnė net už Jungtinės karalystės karalienę.

1958 metais striptizo klubą „Raymond Revue“ atidaręs Indios senelis Paulas Raymondas 1964 metais savo veiklą išplėtė, pradėjo leisti suaugusiems skirtą žurnalą ir tapo pornografijos pramonės valdytoju. Netrukus ėmė vystyti ir nekilnojamojo turto verslą. Sekėsi labai gerai, tad pelnė „Soho karaliaus“ pravardę.

Kai 2008 metais P. Raymondas mirė, didžiąją savo turto dalį paliko Indiai ir jos netikrai seseriai Fawn (jos biologinis tėvas yra Duncanas Macka iš riko grupės „10cc“, bet Indios tėvas Johnas Jamesas ją oficialiai įsidukrino) – tuomet joms tebuvo atitinkamai 16 ir 22 metai. Nemaža turto dalis atriekta ir Paulo sūnui Howardui.

Indios ir Fawn motina Debbie Raymond, Paulo dukra, mirė perdozavusi narkotikų, kai jai tebuvo 36 metai. Šešerių Fawn ir vos dešimties mėnesių India tapo našlaitėmis.

2020 metais India, kuriai prilipo „Soho princesės“ pravardė, atskleidė, jog jau pusantrų metų nevartoja kvaišalų, nes nori būti pavyzdžiu savo penkerių metų dukrai Sapphire. Tarp svarbiausių gyvenimo pasiekimų turtuolė mini meno galeriją ir parašytą knygą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją