Dabar jos kojas puošia serijinis žudikas Tedas Bundy, kanibalas Jeffrey‘is Dahmeris, o savo eilės laukia... Džekas Skerdikas.

Tatuiruotėms mergina jau išleido 1500 skaičiuojant svarais ir sako, kad dėmesys gatvėje, kurio susilaukia dėl kūno piešinių, jos neglumina, o netgi priešingai – džiugina.

Jos mėgstamiausia – J. Dahmerio citata „Jeigu negali jų nugalėti, suvalgyk“, o dėl kitų žmonių nuomonės 28 metų mergina nesuka galvos.


Per interviu „The Daily Star“ ji sako: „Jeigu sukčiau galvą dėl to, ką apie mane galvoja kiti žmonės, nebūčiau tokia, kokia esu iš tikrųjų. Apsimesčiau, kuo nesu. Žmonės turi savo nuomonę, tai gerai, bet niekas nežino, kieno nuomonė yra vertesnė ar teisingesnė? Šie mano kūno piešiniai aktualūs tik man, jie prasmingi tik man. Kaip kad kitiems brangios naminių gyvūnėlių tatuiruotės ar koks kvailas pokštas“.

Sidnėjuje gyvenanti Britnee dėl serijinių žudikų tiesiog pametusi galvą, tad nieko keisto, jog ir studijuoti ji nusprendė kriminalinę psichologiją. Ją domina, kas skatina nusikaltėlius ryžtis baisiausiems dalykams, ir norisi išsiaiškinti, kaip iš tikrųjų veikia nusikaltėlių smegenys.

Artimiausiuose merginos planuose – dar keturios tatuiruotės su naujais herojais, tarp kurių bus Džekas Skerdikas ir Edas Geinas. Mergina tikina: ji tikrai nesižavi tais žudikais.

„Jokiais būdais nesižaviu tais žmonėmis ar tuo, ką jie padarė. Mane paprasčiausiai intriguoja tokio elgesio priežastys. Tam yra tiek daug sociologinių, aplinkos, biologinių, psichologinių aspektų, kurie skatina arba priverčia nusikaltėlį pasielgti vienaip ar kitaip. Nesuklysiu pareikšdama, kad tikrai ne visi iš jų supranta, kad toks elgesys nėra normalus. Deja, bet tokie žmonės neretai pagalbos sulaukia tik tada, kai jau būna per vėlu, kai kelio atgal nebėra. Mano tikslas atkreipti į tokius dalykus dėmesį, tačiau jokiais būdais jų neromantizuoju. Kiekvienais metais daugybė žmonių pasidaro tatuiruočių su tokiais sukurtais personažais kaip Hanibalas ar Fredis Krūgeris. Jie visi serijiniai žudikai, tad kodėl jų vaizdavimas nesulaukia kritikos, man išlieka neįminta paslaptis“, – samprotauja mergina.


Britnee sako, kad iš pradžių jos šeima „buvo nustebusi“ dėl būtent tokių tatuiruočių, bet jos pasirinkimo nekritikavo ir nesmerkė. Ji taip pat pridūrė, kad, nors ir dievina savo tatuiruotes, jos neapibūdina jos pačios charakterio.

Kiekvienam portretui sukurti prireikė devynių valandų, už tatuiruotes australė dėkoja meistrui Danieliui Wickhamui.

„Neįsivaizduoju, kad galėčiau būti dar laimingesnė, esu labai dėkinga šiam nuostabiam menininkui, kuriam šis projektas taip pat labai svarbus“, – sako Britnee.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)