Dubajuje gyvenanti 33 metų Danae Mercer instagrame turi 2,4 mln. sekėjų, savo nuotraukomis ji iliustruoja, kaip reikia pozuoti, ką rengtis ir kokį apšvietimą rinktis, jeigu norite idealių kadrų socialinei žiniasklaidai.

Savo naujausiame įraše moteris atskleidė, kaip į viršų iškeltos ir už galvos sunertos rankos atvirose nuotraukose padeda sukurti dailesnės krūtinės iliuziją.

„Ar pastebėjome, kad dažnai nuotraukose rankos iškeltos ir sunertos už galvos? Moterims ir merginoms tai puikus būdas pakelti krūtis. Pridėkite šiek tiek tradicinių pozavimo triukų (kiek išlenkta nugara, į priekį atstatyta krūtinė, sulaikytas kvėpavimas) ir štai – ideali instagraminė nuotrauka“, – aiškina influencerė.

Šiuo triuku naudojasi daugybė garsių moterų ir merginų, tarp kurių Kourtney Kardashian, Leight Anne Pinnock, Bella Haddi ir Lottie Moss.

D. Mercer siūlo dar vieną pozą – ji perkryžiuoja vieną ranką, o kitą pakelia. Efektas stulbinantis: krūtys akimirksniu pasikelia.

Trečia poza, padėsianti pasiekti maksimalių rezultatų, reikalauja specialaus rekvizito – „itin aptempto maudymosi kostiumėlio viršaus su galimybę perkryžiuoti petnešas.

Ilgame įraše instagrame influencerė teigia: „Jūsų draugužes jau traukia prie žemės? Na, influencerės žino, kaip pakelti nuotaiką ir... krūtis. Maniškės per pastaruosius du mėnesius labai pasikeitė. Buvo kaip reikiant padidėjusios, o dabar vėl normalaus dydžio – kiek pakiužusios ir nusvirusios. Ir tai yra gerai. Nes visų dydžių ir formų krūtys yra nuostabios. Visą gyvenimą jos kinta, pasikeičia net per mėnesį. Ką gi, prakalbą baigiau. Štai kaip saviškes visiems atstato influencerės.

Rankas į viršų: Ar kada pastebėjote, kaip dažnai nuotraukose moterys ir merginos pozuoja už galvos iškėlusios rankas? Pridėkite šiek tiek tradicinių pozavimo triukų (kiek išlenkti nugarą, atmesti į priekį krūtinę, nekvėpuoti) ir štai – ideali instagraminė nuotrauka.

Sukryžiuotos rankos. Ši poza – tiesiai nuo „Sports Illustrated“ viršelio. Viena ranka tarsi pakelia krūtis, o kita jas suspaudžia. Vėlgi: šiek tiek pozavimo patarimų. Ir galite nedėkoti“.

Itin aptemptas viršus: Aišku, toks maudymosi kostiumėlio viršus siaubingai nepatogus, bet savo darbą tikrai padarys. Perkryžiuotos petnešėlės padarys stebuklą, patikėkite.

Kam viso to reikia? O gi kad nė akimirkai nepamirštumėte, kad viskas, ką matote socialinėje žiniasklaidoje, yra netikra. O jūsų krūtys tiesiog nuostabios be visų šių triukų“.

Šis D. Mercer įrašas labai greitai surinko tūkstančius komentarų ir beveik visuose negailima gražių žodžių įtakingos moters nuoširdumui.

„Nuostabu, kaip visada į dešimtuką“, – teigiama viename komentare.

„Tai mano didžiausias kompleksas. Ačiū tau, Danae“, – rašo kita moteris.
„Man labai patinka jūsų kuriamas turinys. Jis tikrai labai svarbus. Net ir man, bet mano dukroms ypač – juk jos dabar turi atlaikyti visą tą dirbtinių nuotraukų keliamą spaudimą. Kiekvieną mielą dieną. Ačiū jums“, – dėkoja sekėja.
„Ačiū už priminimą, kad, nepaisant visko, reikia mylėti savo kūną tokį, koks jis yra“, – gražių žodžių negailėjo kita D. Mercer gerbėja.
„Danae, ačiū už šį puikų priminimą ir visą įrašą. Esu suaugusi, savo vertę žinanti moteris, tačiau ir man kartais reikia patvirtinimo, kad mano kūnas vertingas pats savaime“, – parašė dar viena sekėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)