Rio de Žaneiro paplūdimyje ekscentriškoji diva pozuoja atsikračiusi 35 kilogramų. Toks pasiekimas – atliktos skrandžio mažinimo operacijos rezultatas.

Žvelgiant į šią gražuolę, gundančiai besistaipančią prieš objektyvą Rio de Žaneiro paplūdimyje, nekyla abejonių, kad sau jinai neturi nė menkiausio priekaišto. Įžūliai atviras ryškiai rausvos spalvos maudymosi kostiumėlis vargiai tepridengia tikslingai suformuotą kūną, o šviesios ilgų plaukų gijos įrėmina vylingai iškreiptą veidą, kuriam nepagailėta žaižaruojančio makiažo.

Pasitikėjimo 38-erių metų garsenybei prideda ir tai, kad dabar ji gali drąsiai puikuotis liauna talija ir laibomis kojomis. Argi galėtų būti kaip nors kitaip, turint omenyje, kad po skandžio sumažinimo operacijos J. Alves pavyko atsikratyti beveik 35 kilogramų.

J. Alves pasistengė, kad jos gerbėjai galėtų apžiūrėti ją iš visų pusių, be to, susidarytų kuo išsamesnį vaizdą: žvelgiant į atstatytus sėdmenis vietos fantazijai tikrai nelieka.

Per išskirtinį pokalbį su portalu „MailOnline“ J. Alves atskleidė, kad pajamos, gautos iš jau minėto kalendoriaus pardavimo, bus pervestos translyčių moterų bendruomenei, veikiančiai jos gimtajame San Paule.

Surengti šitokią fotosesiją iš Brazilijos kilusi garsenybė nutarė dėl spaudimo, kurį, kaip pati sakė, pajuto, kai užsiregistravo platformoje „OnlyFans“ ir susidūrė su nuogo jos kūno nuotraukų pageidaujančiais fanais.

„Taip, tikrai jaučiau spaudimą. Vyrai ir moterys smalsavo, kaip atrodau be drabužių“, – prisipažino J. Alves per išskirtinį interviu portalui „MailOnline0ō.

„Nesu nei šventeiva, nei drovuolė, be to, pernelyg daug savo gyvenimo metų iššvaisčiau jausdamasi nelaiminga. Dabar atėjo metas išreikšti savo moteriškumą ir geidulingumą, kol dar galiu tai padaryti“, – kalbėjo J. Alves.

„Man nuogumas yra mano, kaip moters, patvirtinimas, įrodymas sau pačiai, kad visos ligi vienos operacijos pavyko tobulai ir kad dabar aš esu moteris“, – atviravo garsenybė.

Galima priminti, kad 2020-aisiais J. Alves viešai prisipažino esanti translytė, o 2021-ųjų pradžioje jai buvo atlikta lyties keitimo operacija.

Rugpjūčio mėnesį garsenybė pranešė gerbėjams, kad (kaip moteris) prarado nekaltybę ir ši patirtis, esą, nebuvo iš maloniųjų.

J. Alves tikina, kad pasikeitusi lytį jaučiasi laiminga, o Brazilijos televizijos laidos „Superpop“ eteryje ne per seniausiai prisipažino, kad praktikuoja seksą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)