Taylor Loren iš Vankuverio „TikTok“ pasidalijo vaizdo įrašu iš savo vestuvių dienos prieš ketverius metus. Pasak moters, jai tai buvo „svarbiausia gyvenimo akimirka“.

Mėlyną kostiumą vilkintis ir ilga barzda besipuikuojantis jos vyras Russellas vaizdo įraše iš pradžių atrodė susižavėjęs regėdamas nuotaką – šiai žengiant prie altoriaus, jo veidas nušvito.

Tačiau po to jo akys nukrypo nuo artėjančios jaunosios. Vyriškis greitai įkišo ranką į švarko kišenę, kad žvilgtelėtų į telefoną.

https://www.tiktok.com/@taylortoks/video/6969628483500788998?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2F&referer_video_id=6969628483500788998&refer=embed&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=7001833689298699782

Prie vaizdo įrašo T. Loren prirašė:

„Prieš ketverius metus aš ėjau prie altoriaus, kad ištekėčiau už savo gyvenimo meilės. Tai buvo viena svarbiausių ir emocingiausių mūsų gyvenimo akimirkų – ir mano vyras tada padarė patį romantiškiausią dalyką... Jis ėmė žvilgčioti į savo telefoną“, – rašė moteris.

Vaizdo įrašas susilaukė daugiau nei 2,3 mln. peržiūrų, o daugelis piktinosi jaunikio elgesiu, rašo dailymail.co.uk.

„Prašyčiau, ne“, – rašė vienas komentatorius.

„Tai neskoninga“, – rašė kitas.

“Skyrybos!“ – griežtai pareiškė trečiasis.

Visgi kiti buvo atlaidesni. Vienas aiškino, kad jis greičiausiai nervinosi, nepaisant to, jog kiti tokį elgesį laikė netinkamu.

Kita pasidalijo savo pačios istorija, prisiminusi, kaip per vestuves ėmė skambėti jos vyro žadintuvas.

Taylor prisipažino, kad toks vyro elgesys jos nenuliūdino: „Jis taaaaip nervinosi! Man tai pasirodė juokinga“. Telefone jis turėjo įžadų žodžius, bet tą akimirka jam jų nereikėjo.“

Tolesniame vaizdo įraše Taylor atskleidė, kad pora tebėra susituokusi ir ką tik atšventė ketvirtąsias vedybų metines.

„Brangusis, „TikTok“ nori žinoti, kodėl tu žvilgčiojai į telefoną, kai aš žengiau prie altoriaus“, – pasiteiravo moteris.
„Nes niekada negalima apleisti kriptovaliutų“, – atsakė Russellas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)