Buvusi skrydžių palydovė sarkastiškai pristatė du dalykus, kurių galite griebtis, jei skrydžio metu norite suerzinti lėktuvo įgulą.

Viename „TikTok“ vaizdo įraše Kat Kamalani (@katkamalani) žiūrovams rimtu veidu aiškino, kas „patinka“ stiuardesėms.

Neseniai šiame socialiniame tinkle ji taip pat atskleidė, ką keleiviai turi žinoti apie lėktuvų tualetus, ir kodėl pavojaus momentais sėdynių atlošus būtina grąžinti į vertikalią padėtį.

Savo naujausiame vaizdo įraše Kat sako: „Skrydžių palydove dirbau šešis metus, ir manau, jog skrydžių palydovai elgiasi gana nemandagiai, jums to nesakydami. Taigi aš tiesiog viską paviešinsiu ir pasakysiu, ką turėtumėte žinoti“.

„Pirmas dalykas yra skrydžių palydovo iškvietimo mygtukas: mums labai patinka, kai žmonės jį nuolat spaudinėja“.

„Tokiu atveju mes iš karto susižvalgome, kuri iš mūsų ten bėgs pirma, be to, kai mes jį girdime vėl ir vėl, tai primena muzikos ritmą, pagal kurį norisi šokti“.

„Mums ypač patinka pašokti nuo savo sėdynių, kai vyksta turbulencija ir dega saugos diržų signalas. Tuomet būname mėtomos tarsi amerikietiškuose kalneliuose“.

„Antras dalykas yra nešvarios jūsų vaiko sauskelnės“, – toliau pašaipiai tęsė Kat.

„Mes labai rimtai vertiname, kai jūs pasirenkate mus tapti tomis laimingosiomis“.

„Tai tarsi įvertinimo ženklas ir simbolis, jog mes esame vertos tai palaikyti už jus“.

Kat, kuri taip pat kelia vaizdo įrašus į „YouTube“ ir turi paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“, minėtą vaizdo įrašą paskelbė pirmadienį (lapkričio 22 d.), ir nuo to karto jis buvo peržiūrėtas daugiau kaip 230 tūkst. kartų.

Vienas užuojautos kupinas žiūrovas parašė: „Skrydžio palydovė tėra įmantrus tarnaitės ore ar padavėjos lėktuve pavadinimas. Žaviuosi jūsų kantrybe“.

Tačiau kitas kritikas atrėžė: „Jūs gaunate atlyginimą ir prieš eidamos dirbti šį darbą tiksliai žinote, ką reikės daryti! Paprasta!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)