Siaubingo užpuolimo metu pitbulis modeliui nuplėšė viršutinę lūpą. Siekiant atkurti jos šypseną, merginai buvo atlikta inovatyvi operacija, kainavusi 400 000 dolerių (apie 356 000 eurų).

Iki nelaimės 22-ejų Brooklinn Khoury iš Mišen Vjecho Kalifornijoje intensyviai darbavosi modeliu ir kilo karjeros laiptais. Influencere tapusi riedlentininkė netgi ruošėsi filmuotis savo pirmojoje reklamoje, bet staiga viskas apsivertė aukštyn kojomis, rašo dailymail.co.uk.

Brooklinn veidas siaubingai pasikeitė 2020-ųjų lapkričio 3-ąją, kai lankantis pas artimuosius Arizonoje merginą užpuolė giminių šuo. Ji pasakojo, kad gyvūnas kratė jos galvą „tarytum žaislą“, o galiausiai nuplėšė visą viršutinę lūpą ir dalį nosies.

Dabar 22-ejų merginai buvo atlikta rimta operacija, prieš kurią, kaip ji pati prisipažįsta, „buvo apėmę prieštaringi jausmai“ dėl ilgo ir sudėtingo gijimo proceso.


B. Khoury „YouTube“ vaizdo įraše, paskelbtame likus vos kelioms dienoms iki operacijos, atskleidė, kad po šios procedūros jai bus įstatytas maitinimo vamzdelis, kadangi pati mergina visiškai negalės pajudinti lūpų.

„Aš džiaugiuosi, kad man bus atlikta operacija, ir tokiu būdu pradėsiu savo gijimo kelionę, bet taip pat esu labai nuliūdusi dėl to, jog ir vėl turėsiu sustabdyti savo gyvenimą tam, kad sveikčiau, kad išgyvenčiau visą gijimo procesą“, – vaizdo įraše pasakojo modelis.

„Jaučiuosi esanti labai aktyvus žmogus, todėl man kuriam laikui iškristi yra skausminga emocine prasme. Po operacijos aš visiškai nepajėgsiu pajudinti savo burnos, todėl man bus taikomas maitinimas per zondą, pritaisytą prie nosies. Man bus taikoma skysčių dieta. Penkias dienas po operacijos turėsiu likti ligoninėje. Tai bus tikrai daug, todėl man pravers visų jūsų maldos“, – dėstė B. Khoury.

Brooklinn paaiškino, kad po „labai sudėtingos operacijos“ jos lūpa neatrodys visiškai įprastai. „Tai nebus tobulos lūpos vaizdas – tai tik pagrindas“, – pridūrė mergina.

Pasak jaunosios žvaigždės, iš jos rankos ketinta paimti šiek tiek odos ir arterija, kad tai būtų galima panaudoti formuojant naują lūpą.


Ji taip pat atskleidė, kad užtruko daugiau nei metus, kol surado gydytoją, nusiteikusį padėti jos veidui, tačiau laukti neabejotinai vertėjo.

„Man iš rankos paims odos ir arteriją ir prijungs prie burnos. Arterijai reikalingas kraujo tiekimas, todėl man šiek tiek įpjaus kaklą ir arteriją po mano oda sujungs su mano lūpa, tad naujojoje mano odoje tekės kraujas“, – aiškino modelis.

„Tai vadinama odos transplantacija – ši procedūra labai sudėtinga, bet mano gydytojas yra pats geriausias. Aš pagaliau radau gydytoją, kuris ėmėsi mano veido. Jis yra labai geras ir atvirai mąstantis, nebijantis išlįsti iš rėmų. Tai yra išties nuostabu. Jis yra labai kūrybingas, meniškas – būtent tai man atrodė itin svarbu ieškant gydytojo, tad aš labai džiaugiuosi jį suradusi. Tam prireikė metų, bet laukti neabejotinai vertėjo“, – pažymėjo B. Khoury.

Operacija įvyko lapkričio 17-ąją, tačiau Brooklinn dar nepaskelbė naujienų apie tai, kaip operacija praėjo ir kaip ji jaučiasi.

Tačiau ji pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti, kaip jos mergina – buvusi realybės šou „Dance Moms“ žvaigždė Chloe Lukasiak – lapkričio 22-ąją guli ligoninės lovoje greta jos.

„Mano visas visutėlis gyvenimas“, – prie nuotraukos parašė B. Khoury.


Dar po dienos ji paskelbė vaizdo įrašą iš parduotuvės, tad panašu, kad B. Khoury jau išleista iš ligoninės.

Kaip pranešama, procedūra kainavo 400 000 dolerių (apie 356 000 eurų). Po jos reikės dar mažiausiai penkių papildomų operacijų.

„Instagram“ įraše, paskelbtame po užpuolimo, modelis prisipažino, kad „išsigando“ dėl savo ateities ir nebuvo tikra, ar kada nors dar galės šypsotis.

„Tiesiog beprotiška, kaip gyvenimas per sekundės dalį gali taip iš esmės pasikeisti. Aš visą šią situaciją stengiuosi vertinti kaip įmanoma pozityviau, bet būsiu nuoširdi: aš bijau dėl savo ateities, baiminuosi dėl to, ar apskritai kada nors galėsiu šypsotis ar normaliai valgyti“, – rašė B. Khoury.

„Tai yra ilgos kelionės išgijimo link pradžia. Negaliu pakęsti, kai tenka ko nors prašyti, bet jei už mane pasimelstumėte, man tai reikštų nepaprastai daug. Ir neužmirškite šiandien apkabinti jums brangaus žmogaus“, – pridūrė Brooklinn.

Tačiau socialinių tinklų žvaigždės ši nelaimė nesugniuždė. Atvirkščiai, merginai tai suteikė stiprybės. Ji ir toliau skelbė nuotraukas internete, o jos sekėjų instagrame skaičius išaugo trigubai.

Dabar ji turi daugiau nei 58 000 sekėjų. Pasirodė, kad išgyventas skausmingas įvykis pavertė ją dar artimesne savo sekėjams.

Mergina pradėjo uždirbti po maždaug tūkstantį dolerių (maždaug 890 eurų) už reklaminį įrašą ir sudarė ne vieną sutartį su žymiomis kompanijomis.

Brooklinn netgi įkūrė savo „YouTube“ kanalą, kuriame fiksuoja savo gijimo kelionę. Pirmasis jos vaizdo įrašas susilaukė beveik 250 000 peržiūrų.

„Aš paprasčiausiai nusprendžiau, kad nėra prasmės slėpti to, kas esu“, – šiemet apie savo sprendimą tęsti karjerą socialiniuose tinkluose sakė mergina.

Nors ir susilaukė sėkmės, 22-ejų modelio santykis su internetu nėra tik teigiamas: kartais, kai dalykai ima darytis „toksiški“, jai reikia atsitraukti.

„Grožis taip narstomas įvairiausiais būdais. Nenoriu pasirodyti socialiniuose tinkluose ir jaustis taip, tarsi esu nepilna“, – aiškino B. Khoury.

Praėjusiais metais paskelbtame „Instagram“ įraše Brooklinn atskleidė, ką reiškia mylėti save, įskaitant ir savo sužalojimus.

„Aš nė kiek nesijaučiu kitaip, nes kai važinėjuosi riedlente ar pramogauju su draugais, nejaučiu jokio skausmo. Tą pajuntu tik parėjusi namo, kai tenka pažvelgti į veidrodį ir suvokti, kad atrodau kiek kitaip nei anksčiau. Negaliu pakeisti to, kaip dabar atrodau, tad išmokau mylėti viską, ką matau veidrodyje“, – tada rašė mergina.

„Mano širdžiai labai artimas žmogus pasakė tai, kas man iš tiesų įstrigo. Ji pasakė: „Neįmanoma apibrėžti grožio.“ Visi mes esame savaip gražūs, nesvarbu, kokioje situacijoje. Turime iš visos širdies save mylėti. Reikia išmokti mylėti ir vertinti mažus dalykus, o svarbiausia – išmokti visur įžvelgti grožį“, – pridūrė B. Khoury.

Spalį Brooklinn atskleidė, kad susitikinėja su Ch. Lukasiak: ji pasidalino jų abiejų susikibusių rankomis nuotrauka su prierašu: „Mano brangiausias žmogus“.

Šokėja šia nuotrauka pasidalijo savo paskyroje, pridėjusi širdelės ikonėlę ir pakomentavusi: „Mano angelas“.

Anksčiau Brooklinn aiškino, kad operacija bus atliekama ne dėl išvaizdos, o siekiant apsaugoti atviras dantenas. Ji aiškino žinanti, kad „niekada nebeatrodys taip, kaip anksčiau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)