V. Kalvis Jaunesnysis galės džiaugtis aplankiusiais romantiškais jausmais, praneša people.com.

Būsimojoje serijoje „Portrait of a Lackey on Fire“ ilgametis milijardieriaus C. Montgomerio Degėlos padėjėjas gaus progą susirasti širdies draugą. V. Kalvis Jaunesnysis (įgarsina Harry Sheareris) susipažins su garsiu mados dizaineriu Michaeliu De Graafu. Jį įgarsino aktorius V. Garberis, labiausiai išgarsėjęs vaidmeniu seriale „Slaptoji Agentė“ („Alias“), kuriame filmavosi ir Jennifer Garner.

„Kalvis įsimyli garsų mados dizainerį, bet ar naujieji santykiai sunaikins Springfildą?“ – intriguojančiai nurodyta serijos apraše.

Sekmadienį pasirodysiančios serijos scenarijų parašė ilgametis „Simpsonų“ scenaristas Robas LaZebnikas ir jo sūnus Johnny LaZebnikas.

„Neretai gėjų romanai virsta šalutine siužeto linija, daromos užuominos arba jie pavaizduojami kokiame nors montaže ar kaip juokelis, – „The New York Post“ neseniai sakė J. LaZebnikas. – O šioje serijoje pamatysime gėjų poros santykių pradžią ir tolesnę eigą, visas smulkmenas, kaip jie susipažįsta, susitikinėja. Ir neaišku, kaip viskas baigsis – nenoriu išpliurpti per daug smulkmenų.“

„Man labai patiko rašyti šį scenarijų, nes veikėjai yra išbaigti, ne vienkartiniai pajuokos objektai“, – pridūrė jis.

2015-aisiais su menininku Raineriu Andreesenu susituokęs V. Garberis teigė, kad „nepaprastai svarbu rodyti tokias istorijas“.

„Vaidinau ar įgarsinau nedaug homoseksualių personažų, bet kiekvieną kartą mane užplūsta prisiminimai, kaip jaučiausi būdamas jaunas aktorius, kai negalėjau atskleisti savo lytinės orientacijos“, – „The New York Post“ papasakojo 72-ejų metų amžiaus V. Garberis ir pridūrė, kad šis vaidmuo yra „priminimas, kaip smarkiai viskas pasikeitė ir kaip pasikeičiau aš“.

Užuominų, kad V. Kalvis Jaunesnysis yra gėjus, būta jau seniai, bet oficialiai serialo gerbėjai tai sužinojo 27-ajame sezone 2016 m. Vienoje serijoje V. Kalvis Jaunesnysis apie savo jausmus prisipažino M. Degėlai, bet buvo atstumtas, paskui buvo užmezgęs trumpą romaną su Julio (įgarsino Hankas Azaria).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)