Komandai „Wake Forest Demon Deacons“ sutriuškinus savo priešininkus „Duke“, bučinių kamera ieškojo įsimylėjėlių ir žiūrovų minioje pastebėjo jauną porą, informuoja dailymail.co.uk.

Vaikinas ir mergina šnekučiavosi ir flirtavo, paskui mergina prisiglaudė bučiniui, tačiau vyrukas apsimetė nesupratęs jos ketinimo ir nusisuko. Bučinių kamera dar niekada nebuvo užfiksavusi tokio šalto elgesio.

Po viešo merginos pažeminimo interneto naudotojai suskubo kritikuoti vaikiną, bet pora tvirtina, kad viską suplanavo iš anksto.

„Tai tebuvo nekaltas pokštas, – „TikTok“ paviešintame vaizdo įraše kalbėjo vaikinas. – Tiesiog jis buvo parodytas per nacionalinę televiziją. Viskas gerai, ji nepyksta.“

Mergina taip pat paskelbė videoklipą, kuriame nurodė, kad „atstūmimas“ yra savotiškas jųdviejų „pokštas“.

„Dažnai prieš pasibučiuodami taip elgiamės, t. y. kuris nors iš mūsų paskutinę akimirką nusisuka“, – sakė ji ir pridūrė, kad šias amerikietiškojo futbolo varžybas per televizorių žiūrėjo jos tėtis.

„Nežinojome, kad mus filmuoja. Iš pradžių jaučiausi truputį nesmagiai, bet dabar šis momentas kelia šypseną“, – teigė mergina.

Pora nepaviešino savo vardų ir neprisistatė. Vėliau vaikinas parašė žinutę „Reddit“, kad paaiškintų situaciją.

„Pradėjome draugauti gal prieš kokią savaitę. Iš pradžių nemažai bendravome. Pakviečiau ją į „Wake Forest Demon Deacons“ rungtynes, nes mūsų komanda kol kas nepatyrė pralaimėjimo. Ji sutiko. Buvome su draugais ir puikiai leidome laiką: flirtavome, glėbesčiavomės, bučiavomės, – rašė jis. – Pakvailiojome prieš bučinį, tačiau nežinojome, kad mus filmuoja. Po varžybų vaizdo įrašas atsidūrė „Old Row Wake Forest“ instagramo paskyroje, po valandos – oficialioje „Old Row“ paskyroje, paskui „TikTok“, tviteryje ir net Reddit.“

Trumpai tariant, merginą atstūmęs vaikinas iš tikrųjų tik juokavo. Jis pažymėjo, kad tokia situacija vargu ar pasikartos, nes su savo mergina daugiau neplanuoja eiti žiūrėti amerikietiškojo futbolo varžybų.

„Tai buvo jos pirmosios (galbūt ir paskutinės?) matytos rungtynės“, – reziumavo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)