Po tokių šiurpių žodžių teta sutriko: „O Viešpatie, Ava, kodėl taip pasakei?“ „TikTok“ platformoje paskelbtas videoklipas surinko daugiau nei 1,7 mln. paspaudimų „Patinka“, skelbia dailystar.co.uk.

Paskui Ava atsisuko į savo mamą ir maldavo leisti pasiimti „Susie“ namo, nes nori „apsėstos lėlės“. Beje, prie klipo puikuojasi prierašas, jog „lėlė buvo išvalyta nuo piktųjų dvasių, prieš parsinešant namo“. Daugiau nei 13 tūkst. žmonių parašė komentarų.


„Kai Ava pasakė, kad nori namuose turėti apsėstą lėlę, iš karto supratau, jog būtent lėlė jai liepė ją parsinešti“, – tikino vienas naudotojas.

„Viskas labai primena siaubo filmo pradžią“, – pastebėjo kitas internautas.

„Būčiau palikęs lėlę parduotuvėje“, – leptelėjo trečias.

Visgi kitiems didesnį susirūpinimą sukėlė tas faktas, kad mažylės mama, regis, nė kiek nepasimetė, išgirdusi keistąjį savo dukros pageidavimą.

„Toks įspūdis, kad mamai tai ne pirmas kartas“, – nusprendė vienas naudotojas.

„Cha, ji net nesistengė prieštarauti“, – tvirtino kitas.

Tiesa, Jungtinėje Karalystėje (JK) yra ir kur kas klaikesnė lėlė – Šiurpioji Meri. Šį žaislą vaiduoklių medžiotojui atidavė moteris, prisipažinusi, kad lėlė yra pernelyg baisi jos vaikams. Kalbama, kad lėlė supasi savo krėsle ir juda, o kai ankstesnė savininkė pamėgino Šiurpiąja Meri atsikratyti, paslaptingai sugedo jos automobilis.

Vaiduoklių medžiotojas Craigas Lonsonas sakė: „Šiurpiąją Meri gavau iš moters, kurios vaikams lėlę padovanojo kažkokia senutė. Moteriai žaislas visai nepatiko. Lėlę turime maždaug metus. Retkarčiais ji pati supasi krėsle – keletą kartų buvo iš jo iškritusi – ir netgi judina akis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)