Įdomu tai, kad kambaryje nėra jokių įprastų durų, leidžiančių į jį patekti. Vienintelis įmanomas praėjimas – pro kampinę spintelę nuomojamo buto virtuvėje. Jame taip pat nėra sudėtos grindys, o viduje palikta statybinių medžiagų ir elektros laidų.

Yahoo News“ skelbia, kad buto nuomininkė šia žinia pasidalijo vienoje „Facebook“ grupėje.

Nustebusi moteris parašė: „Ką tik su vaikinu išsinuomavome butą ir virtuvinės spintelės viduje radome praėjimą į kambarį. Tikriausiai jame paliksime ką nors keisto būsimiems nuomininkams, kai mes kada nors iš čia išsikelsime.“

Kiti grupės nariai pasidalijo patarimais, kam panaudotų netikėtai rastą erdvę.

„Aš ją paversčiau savo slapta vieta, kurioje galėčiau mokytis ar pasislėpti nuo vaikų ir valgyti jų mėgstamus užkandžius su niekuo nesidalindama“, – juokavo viena mama.

„Aš irgi ją paversčiau gražiai įrengtu slėpynių kambariu. Vyras tampo nervus? Galima nuo jo pasislėpti“, – antrino kita socialinių tinklų vartotoja.

Žinoma, neapsieita ir be šiurpesnių teorijų. Štai vienas grupės narys spėliojo, kad galbūt šią erdvę sau įsirenginėjo serijinis žudikas: „Ideali vieta slėpti kūnus!“

Praėjusiais metais panašų atradimą padariusi kita šeima smarkiai pralobo, kai erdvėje po savo naujų namų laiptais aptiko vintažinio vyno butelius.