18 metų Katy Crooks iš Teksaso Dalaso miesto buvo vos devynerių, kai ant tramplino atlikdama salto susilaužė nosį, o kai jai sukako trylika, ją dėl išvaizdos tiesiog užplūdo patyčios.


Neįtikėtina, bet K. Crooks nosis lūžo dar tris kartus: kai jai į veidą netyčia trinktelėjo automobilio durelės, kai ant jos užšoko šuo ir kai užkrito skardinė iš šaldytuvo, rašo dailymailco.uk.

Paauglė tvirtina, kad bendraamžiai ją vadindavo Pinokiu bei „tukanu“ ir įžeidžiamai siūlydavo „susiremontuoti nosį“. Dėl tokių patyčių ji nekęsdavo žiūrėti į veidrodį ir bandydavo kosmetinėmis priemonėmis užmaskuoti savo „didžiausią nesaugumo šaltinį“.

Nors ir turėjo „storą odą“, ji nusprendė užčiaupti savo kankintojus ir ryžosi dviem plastinėms nosies operacijoms. Jų metų jai buvo ištiesinta, pakoreguota ir šiek tiek patrumpinta nosis.


Ir vaikinas, kuris prieš tai ją vadindavo tukanu, netrukus pasigailėjo dėl savo elgesio. Mergina pasakojo, kad po plastinių operacijų jis pradėjo rodyti jai dėmesį, bet Katy jį atstūmė – tai, kaip jis elgėsi, jai buvo sukėlę pernelyg didelį skausmą.

K. Crooks teigia, kad plastinės nosies operacijos buvo laimingiausias jos gyvenimo įvykis, ir nors žmonės vis dar grubiai pastebi, kad jos nosis yra „per didelė“, niekas nebegali jos sugniuždyti, nes ji kaip niekada yra laiminga ir kupina pasitikėjimo savimi.

„Vienas mano draugas sugalvojo man „Tukano“ pravardę, ir tai buvo vienas bjauriausių patyčių pavyzdžių, nes taip vadinti mane pradėjo visa klasė“, – pasakojo ji.


„Kai jis pirmą kartą mane taip pavadino, man buvo itin skaudu, bet turėjau tai nuryti, nes jis buvo vienas geriausių mano bičiulių. Tiesiog stengiausi iš to pasijuokti: „Cha cha cha, kokia išradinga pravardė, kaip juokinga“.

„Vėliau jis pareiškė: „Negaliu patikėti, kaip puikiai tu dabar atrodai. Aš tikrai praleidau progą. Nereikėjo man iš tavęs taip tyčiotis“. Taigi jį dabar graužia sąžinė, bet jis taip pat gailisi, kad nepasinaudojo proga, kai ją turėjo“. 

„Kai jis man prisipažino ir pasakė, kad aš jam patinku, atsakiau, kad „negaliu, negaliu atsakyti tuo pačiu, nes praeityje mane labai įskaudinai. Man nėra lengva tai pamiršti“.


„Tam tikra prasme pajutau palengvėjimą. Pamaniau, kad ratas apsisuko. Gana malonu žinoti, jog tu gailiesi sakęs tuos bjaurius dalykus“.
„Tai buvo gražu, nes jis buvo geras mano draugas. Nesiekiu kerštauti, tiesiog vertinu tai, kad jis labiau subrendo ir suprato, jog blogai elgėsi“, – pažymėjo mergina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)