Namuose dviejų vaikų mama turi sukaupusi įspūdingą drabužių, avalynės, rankinių ir kitų aksesuarų kolekciją. Jiems įrengta atskira didžiulė drabužinė. Tačiau Sophie suskumba sakyti, kad nors drabužinėje esančių daiktų vertė galėtų siekti dešimtis tūkstančių, juos pirkdama ji sutaupė ne ką mažiau.

Pasak jos, suskaičiavus visas pritaikytas nuolaidas ir išpardavimo akcijas, ji sutaupė mažiausiai 40 000 svarų sterlingų.

Moters spintoje - daugiau nei 200 porų batų, apie 100 suknelių, dar tiek pat rankinių, džinsų, palaidinių.

„Madą ir gražius drabužius pamilau būdama vos 10 metų. Vis dėlto, pirkimo įgūdžiai ir lengva priklausomybė išsivystė tik per praėjusius kelerius metus. Mažiausiai keturis kartus per savaitę lankausi fizinėse parduotuvėse, internetu perku, manau, kasdien. Vienoje parduotuvėje lengvai galiu praleisti ir dvi valandas“, - juokėsi ji.

Sophie Lassman

Per pastaruosius metus moteris teigia išmokusi pasikliauti apsipirkimo gudrybėmis.

„Aš labai mėgstu garsių prekės ženklų drabužius ir kitus daiktus, tačiau suvokiu, kad tiek kaskart negaliu sau leisti. Dažniausiai renkuosi eilines parduotuves, kuriose galima rasti aukštosios mados atitikmenų. Mano mėgstamiausios – „Zara“, „Bershka“, „Primark“, „Asos“ ir „H&M“.

Dažniausiai garsių prekės ženklų daiktus perku parduotuvėse „TkMaxx“. Jose galima rasti labai gerų dalykų, tereikia netingėti paieškoti ir, kaip kartais pasitaiko, nesirinkti artimiausios parduotuvės. Taip pat lankausi išpardavimo miesteliuose ir išparduotuvių centruose. Patikėkite, kartais ten garsūs prekės ženklai kainuoja tiek pat, kiek nauja „Primark“ kolekcija“, - šyptelėjo ji.

Kaip jau minėta, moteris įsitikinusi, kad taip sugeba sutaupyti dešimtis tūkstančių svarų sterlingų. Pasak Sophie, jos batų kolekcija turėtų būti vertinama mažiausiai 10 tūkstančių svarų sterlingų daugiau, nei ji iš tikrųjų mokėjo. Dar mažiausiai 15 tūkstančių ji sutaupė pirkdama rankines.

Sophie su sutuoktiniu augina ir dvi mažametes atžalas, kurių viena – mergaitė. Moteris juokiasi, kad, labai tikėtina, pomėgį gražiems drabužiams ir daiktams dukrai ji tikrai perduos.