Jutos valstijoje gyvenanti Avrey Ovard įrašinėjo savo treniruotę ir darė tempimo pratimus, kai nepažistamas vyriškis priėjo prie jos ir ėmė kalbinti.

Kai A. Ovard, šio nutikimo vaizdo įrašu pasidalijusi socialiniame tinkle „TikTok“, pasakė vyriškiui, kad šis jai yra „per senas“, vyras nutarė pašmaikštauti ir pareiškė, jog jis vis vien „yra pernelyg turtingas, kad su ja prasidėtų“.

Daugelis merginos sekėjų socialiniame tinkle ėmė kritikuoti vyriškį ir sakyti, kad dėl savo trapaus ego šis negalėjo susitaikyti su atstūmimu. Kiti aiškino, jog A. Ovard komentaras turėtų jį priversti ateityje dukart pagalvoti prieš kalbinant gerokai jaunesnes merginas, rašo dailymail.co.uk.

Vaizdo įraše matyti, kaip Avrey ant kilimėlio prie durų ramiai atlieka tempimo pratimus, o tada prie jos prieina vyriškis, kurio veido nematyti.

Iš pradžių girdėti, kaip jis klausia merginos vardo ir prašo pasakyti jį paraidžiui, o tada pasiteirauja, ar ji „įrašinėja“, nors aiškiai matė, kad taip ir yra

Pasak Avrey, tada jis nuėjo, o po kelių akimirkų sugrįžo ir pratęsė pokalbį, tokiu būdu gerokai suerzindamas merginą.

Įsiterpdamas į modelio treniruotę, jis ėmė aiškinti, kad sporto salę lanko dėl fizioterapijos, nes „kažką pasitempė“ kojoje.

Tada vyras pasiteiravo: „Kai kitą kartą ieškosiu, tavęs čia gali nebūti. Norėjau paprašyti tavo numerio... Pakviesti vakarienės“.

Tačiau Avrey, jau turinti antrą pusę, ramiai atsakė: „Oj, atsiprašau, aš tau per jauna“.

Vyriškio toks atsakymas akivaizdžiai nepradžiugino. Jis pašaipiai atsakė: „Tikrai? Na, tada aš tau esu pernelyg turtingas“.

Nejaukaus susidūrimo vaizdo įrašu modelis pasidalijo su savo 180 900 „TikTok“ sekėjų. Vaizdo įrašo prieraše ji aiškiai išdėstė patarimą vyrams: „Palikite moteris ramybėje!“

https://www.tiktok.com/@avreyovard/video/6996454188087610629?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2F&referer_video_id=6996454188087610629&refer=embed&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=7001833689298699782

Po A. Ovard vaizdo įrašu pasipylė kitų socialinio tinklo vartotojų komentarai. Dauguma jų aiškino, kad vyriškio ego yra tiesiog pernelyg trapus, todėl jis negalėjo pakelti atstūmimo.

„Kodėl atstumti vyrai nesusivaldo?“, – buvo rašoma viename komentare.

Kitame komentare buvo rašoma: „Kadangi pasakei, jog esi per jauna, jis privalo būti atsakingas už savo veiksmus. Kiek kartų mes dar turėsime aiškinti, kad turime vaikiną, o vyrai to nepaisys ir vis vien prašinės numerio ir panašiai“.

„Man iš tiesų patiko, kad tu pasakei, jog esi per jauna, o ne tai, kad turi vaikiną. Viliuosi, kad tai jį atbaidys nuo gerokai jaunesnių merginų“, – buvo aiškinama dar viename komentare.

Na, o dar viename komentare rašyta: „Aš per jauna – tobulas atsakymas. Jis, ko gero, dabar visą likusį gyvenimą galvos apie savo amžių. Atstumti vyrai būna tokie silpni“.

Vaizdo įraše, paskelbtame jos „YouTube“ paskyroje, Avrey pateikė daugiau detalių apie keistąjį atsitikimą, atskleisdama, kad tai buvo pirmas kartas, kai ji sporto klube susidūrė su tokio pobūdžio elgesiu.

„Aš atlikinėjau tempimo pratimus, buvau susikaupusi“, – už kadro pasakojo mergina.

Ji atskleidė, kad viso pokalbio metu „negalėjo liautis galvojusi“ apie tai, kodėl „tas vyresnis vyriškis nori kalbėtis“, ir buvo priblokšta dėl jo reakcijos į jos atstūmimą.

„Galite puikiai matyti iš mano veido išraiškos – aš negalėjau patikėti, kad tai nutiko. Man dar niekados anksčiau sporto klube nėra tekę susidurti su tokiais dalykais“, – pabrėžė mergina.

„Aš „TikTok“ pastebiu, kad daug merginų susiduria su kalbinimu sporto klubuose. Visados galvoju, jog man pasisekė, kad anksčiau neteko to patirti“.

„Vyrai, palikite merginas sporto klubuose ramybėje. Tai tiesiogine šių žodžių prasme paskutinė vieta, kurioje jos norėtų būti kalbinamos ir kviečiamos į pasimatymą“, – apibendrino A. Ovard.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (294)