Maža to, moteris tvirtina, kad M. Jacksono vaiduoklis ja naudojasi vien tam, kad galėtų valgyti sausainius. Vis tik jokių realių įrodymų žurnalistams amerikietė negalėjo pateikti.

Mediumė Kathleen sako, kad santykius su popkaraliaus vaiduokliu užmezgė prieš kelerius metus. Moters teigimu, joje vaiduoklis iš karto pasijuto kaip namuose: kūną naudoja kaip priemonę dainuoti, šokti ir užkandžiauti.

Su dideliu skausmu Kathleen tenka pripažinti, kad jų sąjunga nėra pilnavertė – apie seksą negali būti nė kalbos. Kad ir kaip viskas keistai skambėtų, moteris tvirtina, kad ji aiškaus proto ir viskas, ką pasakoja, yra gryniausia tiesa.

Kurį laiką moteris „Tik Tok“ socialiniame tinkle dalijosi istorijomis apie save ir M. Jacksoną, tačiau dabar tos paskyros nebeegzistuoja.

Kathleen pasakoja, kad popkaralius, kuris mirė 2009 metais būdamas vos penkiasdešimties, yra tikras plepys, o tai ją kaip reikiant nustebino.

Amerikoje gyvenanti Kathleen teigia: „Michaelas manyje būna nuolatos – kartu einame į tualetą, tai ypatingas mūsų ritualas. Per mane jis šoka ir dainuoja (tiksliau aš savo kūnu transliuoju jo pasirodymus). Jis labai daug su manimi kalbasi, o to iš jo tikrai nesitikėjau. Maniau, kad gyvenime jis drovus žmogus. Bent jau taip maniau visus tuos metus, kai buvau jo gerbėja."

Nors nuo scenos popkaralius spinduliuodavęs nenuginčijamą seksualinę energiją, Kathleen sako, kad suartėti su M. Jacksono vaiduokliu seksualine prasme kol kas nesiseka, nors ji ir labai stengiasi.

„Jam nepatinka liestis. Gąsdina mane vorų ir lavonų vizijomis kaskart, kai kėsinuosi jį pabučiuoti ar bandau inicijuoti kokį romantišką dalyką. Jis labai valdingas ir visada atkreipia dėmesį net ir į menkiausias mano padarytas klaidas. Manau, kad šią savybę jis paveldėjo iš tėvo, taigi stengiuosi nesierzinti, nes labai jį myliu, o ir pati tikrai nesu tobula“, – teigia moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)