Dabar jau Cara paaiškino savo sprendimą dėl lyties keitimo emocijų kupiname įraše socialiniame tinkle „Instagram“, rašo „The Sun“.

„Rytoj turiu vizitą pakaitinei hormonų terapijai. Man tuoj bus 33 m., esu laiminga būdama vietoje, kur galiu rinktis, kas esu. Labai ilgai savo tapatybę ir asmeninę laimę buvau nustūmusi šalin dėl baimės, atmetimo, nenorėdama gluminti savo šeimos.

Tada suvokiau, kad visi, kurie iš tikrųjų mane myli, nesuglums, jie netgi išreiškė susidomėjimą tuo, kiek ilgai aš jau taip jaučiuosi. Aš keičiu lytį ir visiškai neapgailestauju dėl to, kokia esu.

Šis procesas bus kupinas vienatvės emocinės paramos iš kitų prasme, tačiau būsiu laiminga žinodama, kad tai darau dėl savęs, darau tai, ko man reikėjo dėl mano lyties disforijos. Kai mano perėjimas pasistūmės į priekį, nebereaguosiu į Chriso vardą, būsiu Cara.

Crockeris niekada nebuvo ir nėra mano tikroji pavardė, tik sceninis vardas, kurį turėjau pasirinkti, nes man būdavo siunčiami grasinimai mirtimi, kai buvau paauglė. Nebegyvenu baimėje ar dėl ko nors kito.“ – rašo ji.

Vaizdo tinklaraštininkė pasidalino savo pačios vaizdo įrašu, kuriame ji dėvi raudoną suknią, jos plaukai ilgi ir šviesūs.

„Ryte manęs laukia pakaitinė hormonų terapija, esu tokia susijaudinusi, kad negaliu miegoti“, - tikina ji.

Interneto sensacija Cara tapo 2007 m., paskelbusi graudų vaizdo įrašą „Youtube“ kanale, kuriame maldauja žmonių palikti B. Spears ramybėje. Šiuo kreipimusi ji pasidalino dėl vis didėjusio susidomėjimo atlikėjos psichine sveikata.

Neseniai Cara pardavė ją įžymybe pavertusio vaizdo įrašo „Leave Britney Alone“ nekeičiamųjų žetonų versiją už daugiau nei 40 000 JAV dolerių (33 993 eurus) kriptovaliuta.

Ji pati kalba apie planus šiuo pinigus panaudoti lyties keitimui ir tam, kad galėtų pasirūpinti savo šeima. Socialinio tinklo „TikTok“ žvaigždė atvirai papasakojo apie praeityje turėtą buvimo translyte patirtį ir transfobiškus komentarus, kurių internetinėje erdvėje jai teko sulaukti tikrai nemažai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)