Pastarosiomis dienomis socialiniuose tinkluose plinta L. Asadauskaitės triumfo akimirkų įkvėpti memai, kurie nepalieka abejingų – memus publikuojanti „Instagram“ paskyra „aletumeme“ fiksuoja tūkstančius mygtuko „patinka“ paspaudimų, rašoma spaudos pranešime.

Memams buvo pasitelkiamos emocingo penkiakovininkės finišo ir apdovanojimų akimirkos. Juokauta ir apie tai, jog iškovotas sidabras Lietuvai yra vienintelis medalis, kuris lietuviams yra brangesnis už šimtus JAV ir Kinijos laimėtų apdovanojimų.

Olimpinių žaidynių metu daugybė memų buvo sukurta ir apie kitus olimpiečius. Besibaigiant žaidynėms bene daugiausiai dėmesio tarptautiniu lygiu sulaukė L. Asadauskaitės varžovės iš Vokietijos nesėkmė su žirgu.


Olimpinės žaidynės savaitgalį memų kūrėjams nebuvo vienintelė sporto aktualija – pro internautų akis nepraslydo ir emocingos Lionelio Messi atsisveikinimo su „Barcelona“ akimirkos.

L. Asadauskaitės pasitikimas oro uoste:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)