32 metų S. Cheung krito nuo krioklio, kai bandė pasidaryti asmenukę, kuria būtų pasidalijusi su savo 6 tūkst. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“.

Ji krito iš beveik 5 m aukščio į Tsing Dai upę netoli Juen Longo Honkonge.

S. Cheung prieš tragediją visą dieną leido laiką su trimis draugais Ha Pak Lai gamtos parke.

„Instagramo“ žvaigždė, kurios profilyje tarp pomėgių nurodomi žygiai pėsčiomis, plaukimas baidarėmis, tyrinėjimai ir aktyvus laisvalaikis gamtoje, kiek vėliau užsiropštė ant krioklio viršaus, bet neišstovėjo ant kojų ir nukrito į vandenį.


Jos draugai nedelsdami iškvietė pagalbos tarnybas, ir paramedikai išvežė ją į vieną ligoninę Honkonge, bet gydymo įstaigoje moters atgaivinti nepavyko.

Jos „Instagramo“ profilyje rašoma: „Gyvenimas turėtų būti smagus, o ne tylus.“ Jame galima pamatyti daugybę nuotraukų, kaip ji mėgavosi prabėgusiomis akimirkomis.

Paskutinė nuotrauka jos paskyroje, turinčioje 6 314 sekėjų, buvo paskelbta liepos 9 dieną. Dabar paskyrą užplūdo emocingos užuojautos ir jautrūs žodžiai žuvusiai žvaigždei.


„Maniau, kad geri laikai dar priešakyje. Kiekvieną dieną ilgėsiuosi tavo pokalbių. Visuomet tave mylėsiu. Ilsėkis ramybėje, mano gražioji Sofi“, – rašė vienas gedintis gerbėjas.

Dešimtys kitų sekėjų parašė RIP su daugybe liūdesio jaustukų.

Anksčiau šiais metais vos nežuvo dar viena „Instagramo“ žvaigždė. 72 tūkst. sekėjų turinti 19 metų Beatriz Rabi krito nuo motorolerio ir pateko po sunkvežimio ratais. Šios avarijos metu jai lūžo 28 kaulai ir buvo sužaloti penki stuburo slanksteliai.

B. Rabi pasakojo Brazilijos San Paulo mieste važiavusi motoroleriu su savo tėvu, bet užvažiavus ant smėlingo ruožo juos sumėtė ir jie virto.

Tuomet ant kelio nukritusią S. Rabi pervažiavo didžiulis sunkvežimis.

Nuomonės formuotoja, garsėjanti kelionių ir gyvenimo būdo turiniu, šios avarijos metu liko sąmoninga, bet pradėjo nebejausti vienos kojos.

Iš ligoninės lovos ji dėkojo savo 72 tūkst. sekėjų už linkėjimus kuo greičiau pasveikti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)