„Sveiki, mielieji. Pagaliau pakeičiau tautybę ir dabar esu korėjietis. Jų kultūra man be galo artima. Tai yra mano namai.

Esu be galo laimingas, pagaliau galėdamas pristatyti visiškai išbaigtą savo įvaizdį“, – kalbėjo Jiminu dabar prisistatantis influenceris, kuriam buvo atlikta apatinių ir viršutinių akių vokų, antakių tempimo operacija bei hialurono rūgštimi užpildytos lūpos.

„Buvau įkalintas svetimame kūne, tačiau dabar, pagaliau, aš – korėjietis. Pagaliau galiu būti savimi ir esu be galo laimingas. Pirmą kartą jaučiuosi išvaizdus.

Virtau belyčiu korėjiečiu Jiminu. Jeigu nežinotumėte, net nesudvejotumėte, iš kur aš kilęs“, – kalbėjo vaikinas, prašydamas gerbti jo sprendimą.

Tokie pokyčiai jam atsiėjo per 150 tūkst. eurų.

„Niekas tam nesiryžtų tiesiog dėl dėmesio. Niekas nenorėtų patirti tiek daug skausmingų procedūrų. Tačiau aš tikiuosi tapti įkvėpimu kitiems.

Visi, kurie sekė mane mano kelionės metu pastaruosius aštuonerius metus, žino mano problemą - negalėjau suvokti, kas esu", - atviravo Jiminas.

Vis dėlto vaikinas buvo suprastas ne visų. Tviteryje užvirė diskusijos.

„Korėjietis – nėra įvardis ir tai nėra asmenybė, kuria tapti galite tiesiog sužavėtas K-pop kultūros.

Negirsiu tavęs už tai, kad priėmei tautybę tarsi asmenį“, – rašė iš Korėjos kilęs komentatorius.

Kitus supykdė tai, kad Jiminas talpindamas savo įrašus internete dalijosi Pietų Korėjos, į kurią įtrauktos ir LGTB vaivorykštės spalvos, paveikslėliais.

„Žaisti su svetimos šalies vėliava? Čia jau rimta. Kiekviena vėliava turi savo istoriją. Iš kur tiek įžūlumo ją keisti?“ – rašė vienas komentatorių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)